Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alţi 6 şoferi au devenit pietoni

poliţiştii rutieri nu îi scapă din ochi pe conducătorii auto, vizaţi fiind în special vitezomanii, cei aflaţi sub influenţa alcoolului şi cei fără permis • miercuri, poliţiştii au dat amenzi de peste 37.000 şi au ridicat în vederea suspendării  6 permise de conducere

 

Şoferi iresponsabili, lăsaţi fără permis. În cursul zilei de miercuri, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Astfel, au fost organizate 3 acţiuni şi s-a intervenit la 45 de evenimente, dintre care 33 sesizate prin apel 112. De asemenea, aceştia au acţionat şi pe arterele de circulaţie pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Numai în urma acţiunilor din data de 18 martie, poliţiştii au constatat 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 37.000 lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi ordinii publice. Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere.
Categorie articol: 

Comentarii