Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AJVPS Braila organizeaza o etapa interjudeteana la pescuit sportiv

In acest week-end, AJVPS Braila organizeaza, pe canalul de la Termocentrala, etapa interjudeteana a Campionatului National de pescuit stationar pentru seniori. Concursul propriu-zis se va derula pe parcursul a doua zile, pe 8 si 9 iulie, in fiecare zi desfasurindu-se cite o mansa de trei ore.
La ora 7,30 va avea loc tragerea la sorti a standurilor dupa care, timp de o ora, concurentii isi vor pregati uneltele de pescuit si vor cauta sa atraga cit mai mult peste in zona, prin momelile pe care le vor arunca in apa. Prima mansa va fi cea mai spectaculoasa deoarece pescarii sportivi isi vor dovedi abilitatile in minuirea unor scule de pescuit mai putin folosite in celelalte faze ale concursului. Ei vor fi obligati sa pescuiasca fie cu rubeziana, o varga de aproximativ 9 metri sau cu shefield-ul, o lanseta cu care trebuie sa arunce la punct fix.
La concurs vor participa reprezentantii judetelor Vrancea, Calarasi, Buzau si Braila. AJVPS-urile din Tulcea, Ialomita si Constanta au anuntat ca nu vor avea nici un reprezentant la aceasta faza a competitiei.
Braila va fi reprezentata de campionul judetean Dragos Radu, de Vasile Nitu si Petre Ciuca, acesta din urma fiind un veteran al concursurilor de pescuit sportiv.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii