Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ajutaţi-i pe aceşti copii să meargă!

cu grave probleme de sănătate din judeţul Brăila. Concertul va fi susţinut de Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu, Viorica, Ioniţă şi Taraful din Clejani, Alex Velea, Bitză, câştigătorii trofeului "Teo Peter" la Festivalul Mamaia 2011- Trupa Addiction şi legendarii Cargo!

Unul dintre cazurile cărora le este dedicată acţiunea umanitară este cel al micuţei Ana Maria Gologan, în vârstă de 5 ani, care suferă de parapareză spastică, strabism convergent, pentru care face tratament de specialitate de la 1 an şi 2 luni. Fetiţa are nevoie de căruţ special pentru deplasare, care costă 1.000 lei, ghetuţe ortopedice în fiecare sezon, de 400 lei şi 60 lei rest de plată la reţeta prescrisă de medicul de specialitate, plus tratament special cu băi termale, împachetări cu parafină, ionizări şi galvanizări la un centru din Oradea. Costurile se ridică la 4.000 lei, iar venitul familiei este de numai 510 lei. Ana Maria mai are un frăţior, elev în clasa a VI-a, căruia familia nu îi poate achiziţiona rechizite şi hăinuţe pentru noul an şcolar.

Dacă vreţi să-i ajutaţi, faceţi o donaţie pentru aceşti copii în contul:
RO15BTRL00901201N60196XX.

Un alt caz este cel al Andreei Cristina Preda, în vârstă de 5 ani şi 8 luni, care a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică, epilepsie, strabism, retard psihomotor. Fetiţa face frecvent crize convulsive, urmate de crize epileptice şi are nevoie urgent de o operaţie la ochiul drept, intervenţie care se face până la vârsta de 7 ani, altfel riscă să-şi piardă vederea. Operaţia costă 2.000 lei. La aceste cheltuieli se adaugă costul ghetuţelor ortopedice, de 400 lei, al unui căruţ special, în valoare de 1.000 lei, bani pentru tratament medicamentos, şedinţe de recuperare şi gimnastică recuperatorie, în total 6.500 lei. Dacă doriţi să o ajutaţi, faceţi o donaţie în contul:
RO88RNCB0464017285390001

De asemenea, are nevoie de ajutor şi Liviu Leonard Petre, în vârstă de 6 ani, diagnosticat cu tetrapareză spastică. Băiatul are nevoie de ghetuţe speciale care costă 400 lei, căruţ special, de 1.000 lei şi 90 lei pe săptămână pentru cele 3 şedinţe de recuperare la un centru special. În total 2.000 de lei, bani pe care familia nu îi poate acoperi dintr-un salariu de 660 lei.
Tu îl poţi ajuta, făcând o donaţie în contul:
RO88BTRL00901201P12437XX.

Spectatorii vor putea face donaţii direct în conturile persoanelor bolnave. Cazurile lor vor fi prezentate publicului şi în pliantul concertului umanitar ce va fi distribuit în timpul evenimentului.
Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii!
Intrarea este liberă!
Categorie articol: 

Comentarii