Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ajută-i să învingă în lupta cu boala!

"Dacă atâţia artişti au acceptat să vină să cânte aproape gratis pentru aceşti oameni suferinzi, sperăm ca brăilenii, pe care-i aşteptăm în număr mare la concerte, să fie, la rându-le, sensibilizaţi şi să facă donaţii. Aceasta a fost raţiunea organizării acestui eveniment caritabil", ne-a declarat Sergiu Diacomatu, preşedinte fondator al Fundaţiei "Fiii Brăilei".

Unul dintre cazurile cărora le este dedicată acţiunea umanitară este cel al Chivuţei Pârvu, în vârstă de 52 de ani, care suferă de scleroză multiplă, gradul I de invaliditate, şi are nevoie de un scaun cu rotile care costă 1.000 lei, la mâna a doua.
De asemenea, are nevoie de ajutor Jenica Florea, în vârstă de 37 ani. Femeia are noduli polichistici la glanda tiroidă, a fost operată de cancer la sânul drept, suferă de hernie de disc cu tasarea oaselor de la coloană. Pentru întreţinere şi tratament are nevoie de 1.000 lei lunar, însă venitul ei este de doar 350 lei, pensie de invaliditate.
O puteţi ajuta donând bani în contul:
RO23RZBR 0000060010779880
Un alt caz este cel al lui Marian Ioniţă, din Dudeşti, în vârstă de 40 de ani, care suferă de insuficienţă renală cronică. Bărbatul, care face dializă de 4 ani (de 3 ori pe săptămână), are nevoie de un donator de rinichi compatibil, grupa de sânge BIII.
Acţiunea umanitară este dedicată şi întrajutorării Maricicăi Popa, de 39 de ani, care are neoplasm mamar stâng operat. Femeia este programată în ianuarie la o nouă operaţie, după ce cancerul la sân a recidivat şi i s-a confirmat şi diagnosticul de cancer de col uterin. Are nevoie de bani pentru traiul de zi cu zi, în condiţiile în care locuieşte cu chirie, are o pensie de invaliditate de 33 de lei şi i s-a retras ajutorul de însoţitor, deşi, fiica ei - Victoriţa Ciucă, în vârstă de 17 ani, încadrată cu grad de handicap grav, elevă în clasa a X-a, suferă de parapareză spastică, deformitate flexorie la ambele gambe şi are nevoie de un căruţ electric pentru a merge la şcoală.
Ajută o mamă şi o fiică singure, făcând donaţii în contul:
RO82BTRL00901201E89002XX
De asemenea, un alt caz este cel al lui Cristian Georgian Dobrilă, singurul motopoliţist din Brăila, care a fost accidentat în luna iulie în timp ce se afla în misiune la Constanţa. Acesta are nevoie de bani pentru continuarea tratamentului început într-o clinică din Israel, unde este internat şi unde a fost operat. Fii şi tu alături de el, donând orice sumă în contul:
RO 37RZBR0000060002718928.
Spectatorii vor putea face donaţii direct în conturile persoanelor bolnave. Cazurile lor vor fi prezentate publicului şi în pliantul concertului umanitar ce va fi distribuit în timpul evenimentului.
Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii!
Intrarea este liberă!
Categorie articol: 

Comentarii