Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AJF Brăila a demarat acţiunea de înscriere în Liga a IV-a şi a V-a

• data limită a înscrierilor este 21 august 2020 • în şedinţa Comitetului Executiv, Sportul Chiscani a fost declarată campioana Ligii a IV-a ediţia 2019-2020 • Victoria Traian va reprezenta judeţul Brăila la faza naţională a Cupei României

 

La sfârşitul lunii iulie, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Asociaţiei Judeţeane de Fotbal Brăila (AJF), s-au luat următoarele decizii:

Campioană judeţeană a Ligii a IV-a a fost desemnată Sportul Chiscani, formaţie care s-a impus la general, cu 4-2, în dubla manşă cu Victoria Traian. Tot în cadrul acestei şedinţe s-a decis ca Victoria Traian să participe la faza naţională a Cupei României. Se pare că au mai fost echipe interesate de participarea în Cupa României însă, în afară de Victoria Traian, niciuna dintre pretendente nu ar fi putut îndeplini protocolul medical impus de Ministerul Sănătăţii şI Federaţia Română de Fotbal.

S-a decis de asemenea îngheţarea ediţiei 2019-2020 a campionatelor Ligii a V-a.

S-au luat decizii şi în privinţa participării la următoarele competiţii de seniori pe care le organizează AJF Brăila.

Astfel, înscrierile pentru Liga a IV-a se pot face până la data de 21 august 2020. În afară de echipele care deja sunt în acest eşalon, se pot înscrie în Liga a IV-a echipele aflate pe primele două locuri din cele două serii ale Ligii a V-a precum şi alte formaţii care îndeplinesc condiţiile regulamentare în privinţa terenului de joc.

Înscrierile în campionatul Ligii a V-a se pot face tot până la data de 21 august 2020.

La îngheţarea campionatului Ligii a V-a, pe primele două locuri în Seria I se aflau Spicul Râmnicelu - 39 puncte şi Tricolorul Lanurile - 36 puncte, iar în Seria a II-a Viitorul Cireşu - 43 puncte şi Voinţa Bărăganul - 32 puncte. Din prima serie ar mai putea emite pretenţii la participarea în Liga a IV-a Dunărea Tichileşti, formaţie care a mai activat în acest eşalon iar din seria a II-a, Viitorul Galbenu şi AS Bordei Verde.

“Noi am demarat pregătirile în vederea organizării celor două campionate de seniori şi am stabilit deja data la care se vor încheia înscrierile. Deocamdată însă, nu putem spune data la care vor începe Liga a IV-a sau Liga a V-a. Totul depinde de modul în care va evolua pandemia de coronavirus. Aşteptăm deciziile care vor fi luate după 17 august de Ministerul Sănătăţii şi FRF”, ne-a declarat Mihai Ianoş, secretarul AJF Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii