Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AJF Brăila şi-a început activitatea

• în această perioadă se pun vizele anuale pe carnetele de joc • astăzi începe perioada de transferuri • campionatele organizate de AJF Brăila se reiau pe 10 sau 17 martie

 

În această perioadă, echipele sunt aşteptate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila pentru vizele anuale care se pun pe carnetele jucătorilor. O parte dintre formaţiile care activează în Liga a IV-a sau a V-a a depus la sediul AJF carnetele jucătorilor. Altele sunt aşteptate să vină în următoarea perioadă.

“Noi am început să punem vizele pe 2018 şi sper ca toate formaţiile care activează în competiţiile noastre să aducă legitimaţiile în timp util. Sunt jucători care au terminat junioratul şi ale căror legitimaţii trebuie schimbate, de aceea facem apel şi pe această cale către cluburile de fotbal, ca să rezolvăm această problemă până la sfârşitul lunii februarie. Mă refer în primul rând la echipele care activează în Liga a IV-a, acolo unde numărul legitimaţiilor este mai mare”, ne-a declarat Mihai Ianoş, secretarul AJF Brăila.

Sursa citată a mai spus că de astăzi, 22 ianuarie, începe perioada de transferuri. La acest capitol, cea mai activă echipă este CS Făurei care deja a depus documentele pentru a-i transfera pe George Tudor, Ionuţ Huţu şi Alexandru Zărnescu, jucători care ultima dată au evoluat la Sportul Chiscani.

Competiţiile organizate de AJF Brăila se reiau pe 10 sau 17 martie. Echipele din Liga a IV-a vor începe anul cu etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, iar cele din Liga a V-a vor face “încălzirea” pentru sezonul de primăvară, cu o etapă din Cupa României.

 
Categorie articol: 

Comentarii