Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ai o cultură generală bogată? Atunci vino la ConQUIZ şi arătă cât eşti de bun!

• ConQUIZ este un concurs interactiv de cultură generală adresat elevilor de liceu • competiţia va avea loc vineri, 27 aprilie, începând cu ora 18.00, la Musetti Caffe • scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru Sebastian Stroe, elevul de la “Bălcescu” care suferă de o boală a sistemului imunitar şi are nevoie de un transplant medular

 

Crezi că ai o cultură generală bogată? Vrei să îţi testezi cunoştinţele? Vrei să te distrezi? Atunci ia cu tine doi prieteni, formează o echipă şi vino la ConQUIZ, un concurs interactiv de cultură generală adresat elevilor de liceu din unităţile brăilene. Evenimentul este organizat de Forumul Tinerilor din România – Brăila în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila şi va avea loc vineri, 27 aprilie, la Musetti Caffe, Calea Călăraşilor nr. 30, începând cu ora 18.00.

Evenimentul este unul caritabil, iar fondurile strânse vor fi donate pentru Sebastian Stroe, elevul de la “Bălcescu” care suferă de o boală a sistemului imunitar şi are nevoie de un transpant medular, intervenţie ce poate fi realizată la clinica Bambino Gesu din Vatican, numit şi “Spitalul Papei”, unitate unde este internat în prezent.

Dacă vrei să arăţi cât de bun eşti şi să îl ajuţi în acelaşi timp pe Sebi, atunci înscrie-te în competiţie! Formularul de participare se găseşte pe pagina de Facebook a evenimentului - Împreună pentru Sebi – ConQUIZ Brăila şi trebuie completat cu numele echipei, numele celor trei membri ai echipei şi liceul. Taxa de participare la concurs este de 10 lei, însă puteţi dona mai mulţi bani dacă doriţi. Locurile sunt limitate! Doar 20 de echipe se vor “bate” în cunoştinţe de cultură generală, iar în final doar una va fi desemnată câştigătoare. Însă fiecare echipă are nevoie de o galerie, aşa că nu uitaţi să vă invitaţi colegii, prietenii, profesorii şi părinţii, mai ales că organizatorii au pregătit un concurs şi pentru susţinători. Pe scurt, va fi o seară de excepţie din care nu vor lipsi momente artistic, iar concurenţii şi cei din public vor rămâne cu amintiri de neuitat şi vor putea câştiga premii. Aşadar, vineri, pe 27 aprilie, te aşteptăm la ConQUIZ!

Sponsorii acestui eveniment sunt Musetti Caffé, Cofetăria Cool Chocolate, Serv Class, Brai-Cata, Librăria Carioca, Pancronex şi Salon Estetica by Medico Estetic. Lista sponsorilor rămâne deschisă pentru toţi cei care vor să se alăture!




Categorie articol: 

Comentarii