Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aha, deci pentru asta a pupat Botea poala PSD Brăila

Nu era un secret faptul că Viorel Botea urmează să fie recompensat pentru pupăturile aplicate PSD Brăila. Protocolul local încheiat între PMP Brăila şi PSD cerea ca preşedintele Viorel Botea să primească o sinecură, să fie premiat. Dar iată că au trecut aproape 2 ani până când Botea a primit premiul. Asta este o veste proastă pentru Botea căci el va pupa în fund PSD-ul timp de 4 ani, însă de mâncare va primi numai pentru ultimii doi ani din mandat, şi anume 2018-2020. 

Mă gândesc cu groază prin ce clipe a trecut Botea în aceşti doi ani până când a venit confirmarea numirii lui în funcţia de inspector general adjunct la ISJ Brăila. Cât s-a căciulit Botea pe la mahării PSD Brăila ca să urgenteze tratativele pentru instalarea sa. Şi cum, mai mult decât probabil, mahării PSD l-au pasat în lung de linie (ca în tenis), amânându-l de fiecare dată.

Dar iată că a sosit şi ziua victoriei pentru Viorel Botea. Gata, omu’ este acum din nou la butoane. De fapt, nu chiar la butoanele ISJ Brăila, dar pe o funcţie importantă. Cu siguranţă asta şi-a dorit Botea, din 2012 încoace, când a fost alungat din funcţia de inspector şef general. Cât o fi pătimit Botea, câte nopţi albe a avut de ciudă că nu mai este inspector şef general.

Dacă până acum vi s-a părut arogant Botea, staţi numa’ să vedeţi ce va urma. Individul este însetat de putere şi dornic de răzbunare. În plus, imaginaţi-vă că aceşti doi ani (2016-2018) în care s-a căciulit pe lângă liderii PSD Brăila ca să îl numească pe post au lăsat urme adânci în fibra lui Botea. Drept pentru care el va încerca acum să recupereze “ca şef” ce a suferit în calitate de “sclav de partid”. A venit şi vremea lui Botea, oameni buni, şi nimeni nu îl va putea opri să plătească poliţe şi să îşi impună prietenii sau ideile păguboase.

Poate că acum, dacă tot a ajuns la conducerea ISJ Brăila, domnu’ Viorel Botea va reuşi să facă lumină în scandalul “Fenomenul Brăila”, asta că a afirmat că buba în tot acest scandal se află în ograda Inspectoratului. Poftim, domnu’ Botea, treci la treabă! (Viorel CIUBOTEA)
Categorie articol: 

Comentarii