Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresorul sexual din Galbenu a scăpat de arest

inculpatul Mîţă Daniel a avut câştig de cauză la Tribunalul Brăila în urma contestaţiei formulate împotriva măsurii arestării preventive dispuse de Judecătoria Făurei • joi, judecătorii instanţei superioare au înlocuit arestul cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile • bărbatul de 32 de ani, din sat Drogu, a abuzat de un minor pe care l-a pus să îl masturbeze

 

Individul din sat Drogu care l-a pus pe un copil să îl masturbeze, asta după ce i-a promis că îi dă telefonul, ba chiar i-a dat şi nişte sume de bani, a scăpat de arest. Ieri, Tribunalul Brăila a înlocuit măsura arestului cu cea a controlului judiciar faţă de inculpatul Mîţă Daniel. Acesta a formulat contestaţie după ce Judecătoria Făurei l-a trimis în spatele gratiilor şi a obţinut câştig de cauză. “Admite contestaţia formulată de contestatorul - inculpat Mîţă Daniel. Desfiinţează încheierea din data de 31.07.2019 a Judecătoriei Făurei. Înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpat cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, cu începere de la data de 08.08.2019 şi până la data de 06.10.2019 inclusiv. Pe timpul cât se află sub control judiciar, contestatorul-inculpat Mîţă Daniel trebuie să respecte obligaţiile şi măsurile de supraveghere (...)”, au decis judecătorii instanţei superioare.

Inculpatul nu are voie să comunice direct sau indirect, cu persoana vătămată minoră. El trebuie să se prezinte în faţa poliţiştilor şi instanţei ori de câte ori este chemat. În caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Instanţa a dispus punerea de îndată în libertate a contestatorului-inculpat Mîţă Daniel.

Reamintim că bărbatul de 32 de ani, din comuna Galbenu, sat Drogu, a abuzat de un minor pe care l-a pus să îl masturbeze după ce i-a oferit anumite sume de bani. Individul a profitat de imposibilitatea copilului de 12 ani de a se apăra şi l-a obligat să îi satisfacă nevoile sexuale. Din probatoriul administrat în cauză, arată procurorul de la Parchetul Făurei, a rezultat faptul că, în datele de 24 iulie şi 28 iulie, în jurul orei 21.00, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale adoptate în vederea satisfacerii unor nevoi sexuale, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Galbenu, sat Dorgu, inculpatul Mîţă l-a abuzat pe copilul de 12 ani.

Procurorul a cerut arestarea preventivă a inculpatului Mîţă Daniel, iar instanţa l-a trimis în spatele gratiilor. Acum el şi-a recăpătat libertatea.

 

 




Categorie articol: 

Comentarii