Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresorul care a răpit-o şi bătut-o pe tânăra din Chiscani a vrut să scape de arest

Individul din Chiscani care a răpit şi bătut o tânără pentru o datorie neachitată, de 50 euro, a încercat să îşi recapete libertatea. Bărbatul de 34 de ani, Tinel Anghel, a contestat măsura arestării preventive însă judecătorii Tribunalului Brăila au respins cererea. "Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Anghel Tinel împotriva încheierii din data de 27.05.2015, pronunţată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Brăila. Menţine încheierea contestată. Definitivă", este soluţia postată pe site-ul instanţei. Pe numele bărbatului, Judecătoria Brăila a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, începând cu data de 27 mai şi până la data de 25 iunie, inclusiv.
Potrivit procurorilor, din probele administrate a rezultat faptul că, la data de 3 mai, în jurul orei 21.00, persoana vătămată, o tânără de 28 de ani, tot din Chiscani, a fost urmărită şi luată la bătaie de bărbatul care vroia să îşi recupereze o sumă de bani. "În timp ce persoana vătămată Ş.I.M. se deplasa cu autoturismul taxi, marca Dacia Logan, pe şoseaua principală, la ieşirea din comuna Chiscani a fost blocată în trafic de un alt autovehicul marca «Ford», condus de numitul Anghel Tinel. Victima a fost lovită cu pumnii şi târâtă pe marginea părţii carosabile, apoi urcată împotriva voinţei ei în autovehiculul condus de Anghel Tinel", au stabilit procurorii.
Pe drum, fata a reuşit să sară din maşină. Poliţiştii au dat startul cercetărilor şi l-au prins pe suspect, el fiind arestat pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii