Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresorii din Lacu Sărat au fost trimişi în judecată

Fraţii din Lacu Sărat care, în urmă cu o lună şi jumătate, i-au bătut pe doi brăileni din municipiu şi le-au făcut şi maşina praf, au fost trimişi în judecată de către procurori. Florin G. (29 de ani) şi Gelu G. (32 de ani) sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în forma agravată, lovire sau alte violenţe, vătămare corporală şi distrugere.
Scandalul în urma căruia cei doi fraţi au ajuns în atenţia oamenilor legii s-a petrecut în noaptea de 12/13 mai, în jurul orelor 22.00, pe strada Comunarzi, din municipiu. Conflictul s-a declanşat mai devreme în cursul aceleiaşi zile, între una dintre victime, mai precis Nicolae M. (fiul), în vârstă de 23 de ani, şi unul dintre agresori, Florin G. Cei doi s-au luat la ceartă la petrecerea organizată de fratele lui Nicolae, Marian, în curtea unui vecin, tot pe str. Comunarzi. Între cei doi existau probleme mai vechi care s-au acutizat în momentul în care Florin a venit neinvitat la petrecerea fratelui lui Nicolae. Cel care l-a primit la petrecere a fost proprietarul imobilului în care se ţinea evenimentul, cu care Florin era prieten.
Mai târziu în cursul serii, Florin a părăsit petrecerea, după ce l-a sunat pe fratele său, Gelu, să vină să îl ia. Ulterior au plecat şi Nicolae şi fratele său, împreună cu încă un prieten, Constantin Z. Când au ieşit însă în stradă, cei trei au constatat că erau aşteptaţi de Florin şi Gelu. Cei doi erau în autoturismul lor, pe care îl opriseră în mijlocul străzii, cu farurile aprinse, pentru a bloca plecarea "duşmanilor" şi pentru a-i intimida. Inculpaţii au coborât din maşină, fiecare înarmat cu câte o bâtă, cu care au început să îl lovească pe Nicolae, acesta suferind mai multe leziuni, inclusiv fracturi costale. Constantin Z. a încercat să intervină, dar pentru că a fost şi el lovit, a fugit împreună cu fratele celui atacat. Alarmat de strigătele fiului său care încasa lovituri după lovituri în stradă, tatăl acestuia a coborât din apartament pentru a opri scandalul, însă a fost şi el luat la bătaie. Pentru că cei doi bătuţi nu mai erau în stare să riposteze, Florin şi Gelu au luat la "tocat" şi maşina familiei victimelor, pe care au distrus-o cu bâtele. După toate acestea, cei doi au fugit, fiind depistaţi în trafic mai târziu, de către poliţişti. La audieri, cei doi au recunoscut parţial faptele, însă între declaraţiile lor au existat discrepanţe majore cu privire la modul în care au comis faptele, locaţie dar şi derularea evenimentelor. Martorii audiaţi au susţinut varianta victimelor. Precizăm că tânărul agresat a suferit leziuni ce au necesitat 30 - 35 de zile de îngrijiri medicale, în vreme ce tatăl său a avut nevoie de 16 - 18 zile de îngrijiri medicale. În ce priveşte valoarea daunelor produse la autoturismul familiei atacate, aceasta se ridică la 25.000 de lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii