Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresori dati in urmarire pentru vatamare corporala

Participanti la o incaierare de la sfirsitul lunii ianuarie 2006, petrecuta intr-o discoteca din satul Muchea, Adrian Viorel Munteanu, in virsta de 19 ani, si Marius Negoita, de 23 de ani, au fost dati in urmarire, ei urmind a fi judecati in lipsa, pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala (art. 181 Cod Penal). Cel de-al treilea agresor, Neculai D., de 30 de ani - recidivist cu o "coada" de 826 de zile de inchisoare -, e silit sa se prezinte acum in fata instantei de judecata, riscind astfel o noua condamnare. Cei trei inculpati i-au batut mar pe fratii Georgica si Claudiu Picoiu, din satul Muchea, comuna Silistea, victimele avind nevoie de 23 pina la 30 de zile de ingrijiri medicale, precizeaza surse din cadrul Parchetului de pe linga Judecatoria Braila.
Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 28 ianuarie 2006, in discoteca organizata la barul CS "Limada" SRL, din Muchea. Din te miri ce, tinerii care jucau biliard si consumau bauturi alcoolice au inceput sa se imbrinceasca reciproc, cautind saminta de scandal. Printre cei care se incaierasera, se aflau si fratii Georgica si Claudiu Picoiu. Aparent fara motiv, recidivistul Neculai D. s-a ridicat de la masa unde se afla si l-a lovit pe Georgica in cap, cu tacul, victima pierzindu-si imediat cunostinta. Fratele lui Georgica, Claudiu, i-a sarit in ajutor, insa a fost luat la bataie de Neculai D., Marius Negoita si Adrian Munteanu. Situatia parea ca va scapa de sub control. Ca sa nu i se devasteze localul, patronul i-a improscat pe scandalagii cu spray lacrimogen, combatantii fiind siliti astfel sa iasa afara. Acolo, Claudiu a primit o sticla-n cap de la Neculai D., fiind taiat la git. In acest timp, ceilalti agresori il loveau cu un levier peste mina dreapta. Georgica tocmai ce-si revenise din lesin, insa a fost lovit din nou, inculpatii fracturindu-i un deget si scotindu-l astfel din "lupta".
In sprijinul celor batuti au intervenit mai multi consateni, care i-au transportat mai apoi la spital, pentru ingrijiri medicale. Fratii Picoiu au depus plingere la politie si impotriva patronului discotecii, Florin M., sustinind ca ar fi participat la incident, insa afirmatiile lor n-au putut fi sustinute de probe. Cazul se afla in atentia magistratilor judecatori.
Categorie articol: 

Comentarii