Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresiune sexuală asupra unei minore de 10 ani, la Vădeni

* fapta a fost comisă ieri, de un minor de 16 ani, după cum a reclamant mama copilei, iar poliţiştii au dat startul anchetei * din primele date, se pare că nu este vorba despre un viol, însă copila urmează să fie examinată la Serviciul de Medicină Legală

 

 

O copilă a trecut, ieri, prin momente de groază. Ea a fost victima unei agresiuni sexuale, chiar în propria locuinţă, după cum a reclamat mama sa.

Potrivit poliţiştilor, duminică, la ora 17.00, oamenii legii au fost sesizaţi de o femeie din Vădeni, despre faptul că fiica sa, de numai 10 ani, a fost agresată sexual de către un alt minor din localitate, în vârstă de 16 ani. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Din primele date, se pare că nu este vorba despre un viol, însă minora urmează să fie dusă la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru a fi examinată. Poliţiştii vor stabili în ce a constat exact agresiunea sexuală şi dacă minorul acuzat de mama fetei este vinovat.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii