Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresiune pe Plaja Perla

În vârstă de 25 de ani, Alin-Cristinel Vlad, zis "Rechinu", a fost cercetat şi trimis în judecată, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în ziua de 9 august 2013, inculpatul Alin-Cristinel Vlad, zis "Rechinu", se afla împreună cu Iulian Amăriuţei şi cu alţi doi tineri pe Plaja Perla din Insula Mare a Brăilei. Pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, "Rechinu" l-a lovit o singură dată, în plină figură, pe Iulian, după care a plecat.
După ce s-a întors la Brăila, victima a sesizat poliţia. Conform certificatului medico-legal emis de SML Brăila, Iulian Amăriuţei prezenta leziuni ce au necesitat pentru vindecare 7-9 zile de îngrijiri medicale. Tânărul agresat s-a constituit parte civilă cu suma de 5.000 de lei, reprezentând daune morale şi cheltuieli prilejuite de tratamentul medical.
Fiind audiat, Iulian Amăriuţei a precizat că, în ziua cu pricina, se afla împreună cu doi prieteni pe Plaja Perla din IMB. Făceau baie în Dunăre, când li s-a alăturat un tânăr despre care, în acel moment, ştia doar că i se spune "Rechinu". Iulian nu ştia numele agresorului, însă, îl cunoştea din vedere, fiind din cartierul "Ciocârlia".
La un moment dat, Alin-Cristinel Vlad, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost deranjat de faptul că Iulian s-ar fi uitat "ciudat", motiv pentru care s-a apropiat de el, l-a prins de gât şi i-a tras un pumn. Lovitura aplicată de "Rechinu" a fost atât de puternică, încât victima a căzut la pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa. Când şi-a revenit, a constatat că inculpatul plecase la un alt grup de tineri de pe plajă.
Autorul agresiunii nu a negat săvârşirea faptei, însă, a declarat că l-a lovit pe tânăr pentru că i-ar fi adresat cuvinte jignitoare.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii