Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agresiune de Crăciun

* un tânăr de 25 de ani din Făurei susție că a fost bătut de Crăciun, de către un frate al fotbalistului Bănel Nicoliță * Poliția a întocmit dosar penal în urma sesizării, însă deocamdată efectuează cercetări privind acuzațiile

 

Bătaie în județul Brăila chiar în noaptea de Crăciun. Mai exact, în noaptea de 25/26 decembrie, în jurul orei 3:00, un tânăr de 25 de ani din Făurei a fost agresat de 3 localnici. Victima spune că agresor ar fi unul dintre frații cunoscutului fotbalist Bănel Nicoliță. Victima a ajuns la spital cu răni multiple în zona feței. A fost operat și riscă să își piardă vederea. Polițiștii au deschis dosar penal în urma incidentului.

Potrivit IPJ Brăila, în noaptea de 25/26 decembrie s-a primit o sesizare din partea unui tânăr de 25 de ani din Făurei. Acesta a reclamat că a fost agresat de un bărbat de 40 de ani din Făurei, în timp ce se afla în incinta unui bar din localitate. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

 
Categorie articol: 

Comentarii