Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agitație la PSD: Marcel Ciolacu, așteptat mâine la Brăila

* potrivit deputatului Florin Mircea, șeful interimar al PSD Marcel Ciolacu va veni mâine la Brăila pentru a participa la Conferința Extraordinară a organizației județene * alături de acesta mai sunt așteptați secretarul general interimar Paul Stănescu și europarlamentarul Claudiu Manda

 

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, este așteptat mâine la Brăila. Potrivit deputatului brăilean Florin Mircea, șeful PSD de la centru vine în vizită în orașul nostru pentru a participa la Conferința Extraordinară a organizației județene a social-democraților brăileni. Evenimentul va avea loc la ora 11:00 la Regall Ballroom (fostul club Progresul) și are ca principal punct pe ordinea de zi, desemnarea delegaților din Brăila la Congresul PSD ce va avea loc în luna februarie, când se va alege viitorul președinte al partidului. Alături de Ciolacu sunt așteptați și secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, dar și europarlamentarul Claudiu Manda.

După întâlnirea social-democraților a fost anunțată și o conferință de presă.

Potrivit Liberatea, Marcel Ciolacu candidează, astăzi, la șefia organizației județene a PSD Buzău, unde probabil va fi ales, fiind singurul care s-a înscris. Acesta se pregătește pentru a candida ulterior la Congresul din luna februarie.
Categorie articol: 

Comentarii