Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

AG Weinberger propune un univers muzical de înaltă ţinută la Brăila

• concertul AG Weinberger Band va avea loc, luni, la ora 20:00 pe scena The Music Pub • evenimentul nu trebuie ratat de pasionaţii de blues şi jazz

 

Binecunoscutul artist AG Weinberger va ajunge, luni, în oraşul nostru pentru un concert inedit, alături de trupa sa. Evenimentul este programat la ora 20:00 pe scena The Music Pub şi se adresează tuturor iubitorilor de blues şi jazz. 

Un concert «de colecţie», alături de un artist de cea mai înaltă clasă care va împărtăşi cu publicul o experienţă muzicală de o forţă şi expresivitate aşa cum doar în marile săli de concerte internaţionale se pot auzi. AG Weinberger în noua formulă de band oferă o nouă dimensiune componistică şi stilistică repertoriului său, reunind piese de jazz, blues, soul, blues-rock. Adevarate bijuterii muzicale pe care în România doar AG Weinberger le cântă”, a declarat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.
Alături de trupa sa, AG Weinberger recrează în stil propriu un univers muzical de înaltă ţinută, interpretând piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson sau Charlie Parker. De asemenea, grupul a pregătit şi o selecţie din compoziţiile proprii, „dar care sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat”, a mai adăugat sursa citată.
Considerat de către critici Mr. Blues al României, si de către B.B. King „un
chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”
, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credinţă pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Cei interesaţi de concertul  AG Weinberger Band ce va avea loc, pe 21 noiembrie, la The Music Pub (Str. Mihai Eminescu nr. 56), pot cere mai multe informaţii sau face rezervări la numărul de telefon 0746479279.
Categorie articol: 

Comentarii