Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Află şi Europa cum e (condusă) România

Că se fac de râs aproape la fiecare ieşire publică nu mai era chiar o noutate pentru noi, românii. Aproape că ne obişnuisem cu greşelile flagrante, de la aproape fiecare apariţie publică, a premierului Viorica Dăncilă, cu elucubraţiile fără sens ale ministrului Agriculturii, Petre Daea, ori cu aberaţiile spuse de un ministru sau altul. „Ne mai râdeam” şi noi, ne mai amuzam, mai făceam haz de necaz.

Dar, odată cu preluarea Preşedinţiei Consiliului UE de către România,  toate specimenele astea agramate, incompetente şi senile au început să iasă în lume, să fie ascultate, să fie întrebate, să fie băgate în seamă. Sunt întrebate şi puse să rezolve probleme ale întregii Uniuni Europene, ale celor peste 500 de milioane de locuitori, probleme care mai de care mai complexe, să vină cu soluţii, cu răspunsuri pertinente. Sau măcar cu răspunsuri. Şi în niciun caz cu minciuni. Dar toate dăncilele şi dăncilii din Guvern, din instituţiile publice româneşti sau din reprezentanţele României în UE şi în lume, din Parlament, nu sunt în stare, nici măcar când citesc de pe foi, să nu se facă de râs, să nu-şi arate incompetenţa, prostia, nesimţirea sau gradul de ramolire. De unde soluţii? De unde coerenţă? De unde profesionalism? Pentru dăncilii şi dăncilele care conduc România şi care vorbesc în numele României la Bruxelles, cormoranii înoată în piscine şi bat câmpii, iar „negaţionalismul” şi Holocaustul trebuie combătute. Europa aşteaptă de la ei miracole, dar ei nu-s în stare să citească ori să vorbească în limba maternă!

E prostie pură, fraţilor! Şi nu este  problema că se fac ei de râs. Ei, dăncilii şi dăncilele de la Putere fac România de râs, ne fac pe noi toţi de cacao în lumea civilizată. Nu mai e de râs. Aberaţiile pe care le scot pe gură toţi proştii ăştia se aud în toată Europa acum. Iar ei, alde Dăncilă&Co, nu sunt doar oglinda guvernării, a PSD, a Puterii sau a unei părţi a electoratului lor (care, probabil, nici nu realizează grozăviile care le ies imbecililor ăstora pe gură). Ei sunt acum oglinda României, a românilor, a întregii naţii – a naţiei care, în definitiv, a permis, a propulsat, a sprijinit şi susţine în continuare asemenea indivizi. O oglindă fabricată de vreo 3 milioane de oameni, pentru că alte vreo 10 milioane au stat acasă în ziua votului. O oglindă falsă, care ne cuprinde însă pe toţi. Ei vorbesc prostii în numele României, iar prin ei România arată fix aşa cum sunt ei: proastă şi mincinoasă. Chiar te simţi reprezentat de asemenea indivizi?
Categorie articol: 

Comentarii