Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adversară din Norvegia pentru HC Dunărea

• în turul al doilea al EHF European League formaţia brăileană o va întâlni pe Tertnes Bergen, locul al 4-lea în campionatul trecut • HC Dunărea va juca prima manşă pe teren propriu, pe 10 sau 11 octombrie

 

La începutul acestei săptămâni HC Dunărea şi-a aflat adversara din turul al doilea al EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorţi care a avut loc  la Viena, formaţia brăileană o va înâlni pe Tertnes Bergen din Norvegia, echipă care s-a clasat în ediţia anterioară de campionat pe locul al 4-ea.

Echipa nordică a mai avut o adversară din România, pe SCM Craiova. În urmă cu un an, SCM Craiova şi Tertnes Bergen s-au întâlnit într-o dublă manşă, care a avut loc la Craiova, în turul al doilea preliminar. Oltencele au câştigat primul meci cu 26-24 însă, în cel de-al doilea, norvegiencele s-au impus cu 33-20 şi s-au calificat în faza următoare a competiţiei.

Conform planificării, HC Dunărea va juca prima manşă pe teren propriu, pe 10 sau 11 octombrie, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Norvegia.

“Este, poate, cea mai puternică adversară pe care puteam să o întâlnim, dar acest lucru ne ambiţionează şi mai mult. Noi ne pregătim temeinic şi cu noile achiziţii, echipa va arăta mult mai bine în teren. Credem că vom trece de acest tur”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele clubului HC Dunărea Brăila.

Sursa citată a mai spus că se va purta o corespondenţă cu conducerea clubului din Norvegia ca ambele manşe să se dispute la Brăila.

“Vom purta o discuţie cu conducerea clubului din Norvegia şi o să le propunem să jucăm ambele partide la Brăila. În urmă cu un an Tertnes Bergen a fost de acord să dispute ambele meciuri la Craiova. Noi ne-am dori o astfel de variantă”, a mai spus George Caranica.
Categorie articol: 

Comentarii