Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adversară dificilă pentru Victoria Traian în Cupa României

• în turul al doilea reprezentanta judeţului Brăila va evolua pe teren propriu cu Unirea Slobozia • meciul va avea loc miercuri, 15 august

 

La începutul acestei săptămâni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc tragrea la sorţi a meciurilor din faza a doua a Cupei României la fotbal, în care este angrenată şi o formaţie din judeţul Brăila, Victoria Traian.

Din nefericire, sorţii nu au fost prea generoşi cu echipa lui Costel Roşu, cea care va trebui să înfrunte una dintre cele mai bune formaţii ale Ligii a III-a, Unirea Slobozia.

Cele două echipe s-au întâlnit sâmbăta trecută într-o partidă amicală la Slobozia unde formaţia gazdă s-a impus cu 8-1, însă, de la Victoria Traian au absentat din motive obiective mai mulţi jucători.

Meciul dintre Victoria Traian şi Unirea Slobozia se va disputa pe terenul din comuna Traian.

“Am jucat un amical cu Unirea Slobozia în care ne-au lipsit mulţi titulari. La noi, pe teren propriu, va fi cu totul alt meci. Suntem încrezători în şansele noastre şi sperăm să facem un joc bun în faţa propriilor spectatori”, a declarat Costel Roşu,  cel mai valoros component al formaţiei din Traian şi antrenorul secund al acesteia.

În prima manşă Victoria Traian a eliminat-o pe Viitorul Ianca, după o victorie la limită, 1-0, pe stadionul Ştefan Vrăbioru.

În manşa a doua a Cupei României la fotbal au intrat în competiţie cele 34 de câştigătoare ale fazei întâi şi 22 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a competiţiei din Liga a III-a.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa două reprize de prelungire a câte 15 minute fiecare, iar dacă egalitatea va persista câştigătoarea se va stabili în urma loviturilor de departajare de la 11 metri.
Categorie articol: 

Comentarii