Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adriane, iaca stii, cit de mic ai ajuns sa fii!

Oleee, oleee, oleee, Nastasescuuuu nu mai eee! Intr-adevar, doamnelor si domnilor, zambacciatorul a fugit din PSD. Lumea a ocupat Piata Universitatii si chiar in acest moment auzim cum scandeaza lozinci de genul "Jos pesedismul" si "Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa, pina nu vom cistiga condamnarea voastra". Fratilor, am invins! Si noi am invins, si Basescu a invins, pina si Dacia Unirea a mai invins pe cineva.
Gata, sa terminam insa cu prostiile si cu mistourile la adresa fostului premier. Sincer, ma incearca un sentiment de compasiune fata de Adrian Nastase. Recunosc, in toti acesti ani am sperat sa-l vad la pamint pe cel care a ridicat PSD-ul la rangul de partid-stat, am vrut sa-l vad pe Nastase intr-o seara de martie impuscat daca nu la Tirgoviste, macar la Bucuresti, am visat sa apuc ziua in care voi fi fost cuprins de imbeatitudine la auzul vestii ca Adrian Zambaccian nu mai este. Iata ca aceasta zi a sosit. Si, culmea, nu imi vine sa sar intr-un picior, sa o dau in chiuiala. Sint trist ca nu ma pot bucura.
Miercuri dimineata l-am vazut la stiri pe Adrian Nastase cum cobora din TAB-ul ala aflat in sediul PSD din Sectorul 1. Era la fel de contrariat ca nea Nicu odinioara si aproape ca ma asteptam sa dea cu fruntea de usa TAB-ului si sa-i sara caciula de oaie de pe cap. Iar acum permiteti-mi sa derulez putin filmul evenimentelor. In decembrie 2004, romanii i-au retras sprijinul politic lui Adrian Nastase si i l-au pasat lui Basescu. Apoi, PSD s-a adunat la ceas de seara si i-a retras sprijinul politic, adica i-a tras de sub picioare lu' Adrian pina si covorul de presedinte al Camerei Deputatilor. Ce mai urmeaza? Ca vinatorii sa-i retraga armele lui Nastase? Ca matusa Tamara sa revina pe sestache printre cei vii si sa-i retraga mostenirea? Ca Asociatia Vecinilor din Zambaccian sa-i retraga sprijinul lui Nastase si sa-l goneasca intr-o garsonica din Ferentari? Vedeti, de asta zic ca nu-i cazul sa ne bucuram de raul lui Nastase. Din contra, cred ca ar trebui sa ne unim fortele si sa incepem sa-l regretam inca de pe acum. Pentru ca daca il vom regreta peste 2-3 ani, asa cum s-a intimplat cu gagiul ala rapus la Tirgoviste, s-ar putea sa fie prea tirziu. Asa ca permiteti-mi acum sa aduc prinos de recunostinta domnului tovaras Adrian Nastase, ca pe vremea lui tare ne mai era bine. Intr-adevar, il vedeam numai pe el la televizor, iar in tara asta se fura la greu, da' macar nu era ca acum, pe vremea lu' Basescu. Aveti dreptate, pe vremea lu' Adrian nu puteai sa scrii ce voiai tu la ziar. Da, si? Acum scrii la ziar ce-ti pofteste inima, da' ce folos ca nu te baga nimeni in seama? Domne', era mai multa ordine si disciplina pe vremea lu' Nastase. Parca se fura cu mai mult bun simt. Asta ca sa nu mai zic ca erau citiva care furau. Pe alde Mitrea, DIP, Nastase si Micky Spaga ii puteai numara pe degetul de la o singura mina. Nu ca acum cind pina si portarul de la primaria din Atirnatii din Vale baga mina in banu' public! Stati numa' sa vedeti citi romani o sa-si doreasca in perioada imediat urmatoare sa emigreze in Congo, acolo unde, in 2004, amenintau ca pleaca daca iese Nastase. Vor dori romanii sa se uscheasca pe capete in Congo, dar va fi tirziu, pentru ca Adrian nu va mai reveni in locul Basescului. Nesimtitilor, care ati facut 13-14 martie cu Adrian, va veni si rindul vostru!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii