Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Vasilescu avertizează asupra anului electoral 2012

"E un pericol! Întotdeauna în anii electorali noi am scăpat hăţurile şi nu numai noi, cam toate ţările scapă hăţurile în anii electorali", a declarat Adrian Vasilescu, întrebat ce crede că se va întâmpla în România în anul electoral 2012, la postul de radio RFI.
Totuşi, consilierul guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR) consideră că "e un alt context economic".
Totodată, Adrian Vasilescu e de părere că "şirul de drame pe care le-a adus criza, şirul de suferinţe în casele oamenilor i-a învăţat minte pe politicieni şi vor fi cu ochii în patru nici să nu facă promisiuni deşarte, nici să nu vină cu pomeni electorale".
În opinia lui Adrian Vasilescu, campania electorală din 2012 va avea "un specific aparte".
"Eu aş spune că şi ţara s-a mai trezit şi vor fi cu ochii pe politicieni şi vor aştepta nu promisiuni, ci analize şi demonstraţii practice, privind modul în care poate fi scoasă România din încurcătura în care a intrat", apreciază consilierul guvernatorului BNR.
Întrebat de RFI dacă anunţata majorare a salariilor bugetarilor anul viitor se înscrie în categoria măsurilor electorale, Adrian Vasilescu a răspuns: "Dacă bugetul va fi construit în aşa fel încât să poată aduce fără creşteri de taxe o plajă mai largă de venituri bugetare, atunci este firesc să se producă de la 1 ianuarie creşterea salariilor bugetare".
Categorie articol: 

Comentarii