Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Ungur a fost surprins de adversarul său, Christian Lindell

Jucătorul de tenis Adrian Ungur a declarat, vineri, că a fost surprins de adversarul său, Christian Lindell, în faţa căruia a pierdut prima partidă de simplu, din meciul de Cupa Davis dintre România şi Suedia, care are loc la Bucureşti. "Am fost surprins de el. A fost foarte agresiv, în momentele cheie a jucat mai bine decât mine", a arătat Ungur, citat de Agerpres.
"Nu a fost un joc foarte bun din partea mea, am fost pasiv. Nu am reuşit să fiu agresiv, aşa cum a reuşit adversarul meu. Am avut şanse în fiecare set al meciului, din păcate nu am reuşit să câştig măcar un set. Mergem înainte, mai sunt patru meciuri de jucat, din care avem nevoie de trei puncte. Sper să câştigăm trei meciur", a spus Adrian Ungur, la conferinţa de presă.
Despre faptul că a jucat contra unui adversar care serveşte foarte tare, Adrian Ungur a spus: "Nu este nici prima dată, nici ultima dată când am un adversar care serveşte foarte puternic. Jocul meu nu a funcţionat foarte bine". Adrian Ungur a arătat: "Nu m-au deranjat nici căldura, nici vântul. Au fost condiţii egale pentru amândoi pe teren. Nu este o scuză".
"Nu am mai jucat cu el până acum. Nu am reuşit să returnez aşa cum trebuie, să mă mişc. Am fost crispat. Doream foarte mult să câştig şi poate din cauza asta am pierdut", a declarat Ungur.
În continuare, el a arătat: "Mereu este presiune în Cupa Davis, mai ales când joci acasă. Îţi doreşti să câştigi, să joci cât mai bine, să aduci un punct important pentru ţara ta. Din păcate astăzi nu am reuşit, dar sper ca duminică să avem alt rezultat".
Christian Lindell a declarat la rândul său: "Pentru mine este un vis. Trăiesc o mare bucurie că am reuşit să înving în primul meu joc în Cupa Davis. M-am simţit bine pe teren. Serva mea a funcţionat. Adrian Ungur este un jucător bun, dar eu am reuşit să înving. Echipa României păstrează şanse pentru a câştiga acest meci cu Suedia".
Suedia conduce formaţia României cu scorul de 1-0, vineri, la Arenele BNR din Capitală, după ce tenismanul Christian Lindell l-a învins pe Adrian Ungur în trei seturi, cu 7-5, 7-6 (2), 6-4, în întâlnirea care contează ca baraj pentru menţinerea în Grupa I a zonei Europa/Africa a Cupei Davis.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii