Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Tabarac, candidat la funcţia de preşedinte

• potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, Comitetul de Coordonare Local a Organizaţiei Municipale a liberalilor va avea loc duminică, ora 11:00, la Regal Ballroom (Fostul Club Progresul) • liderul liberal a precizat că înscrierile s-au încheiat miercuri şi că în cursa pentru funcţia de preşedinte s-a înscris doar consilierul municipal, Adrian Tabarac

 

Liberalii brăileni se întrunesc în acest weekend pentru a participa la alegerile preşedintelui şi a Biroului Politic Municipal. Mai exact, şedinţa extraordinară a Comitetului de Coordonare Local a Organizaţiei Municipale va avea loc duminică, la Regal Ballroom (Fostul Club Progresul), începând cu ora 11:00. Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, înscrierile pe funcţii s-au încheiat miercuri, iar fiecare loc pus la bătaie, are câte un singur doritor. Pentru funcţia de preşedinte candidează consilierul municipal Adrian Tabarac.

“Vor avea loc duminică alegerile, la ora 11:00, la fosta sală Progresul, pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Brăila şi pentru membrii Biroului Politic Municipal. Deci vorbim despre întreaga structură de conducere a organizaţiei municipale. Perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat ieri (n.r. miercuri). Toţi care s-au înscris vor candida pe locul lor. Au fost câteva discuţii înainte, toţi cei care şi-au depus candidaturile au fost invitaţi să participe. Jumătate dintre cei care candidează în Birou sunt oameni noi. Unii sunt membri de partid mai demult, dar alţii au devenit membri de partid în ultima perioadă. Rămâne de văzut rezultatul alegerilor, dar consider că acest birou este unul capabil. Desigur, trebuie să fie şi validat. E posibil ca unii dintre candidaţi  să nu îndeplinească numărul de voturi. Nu putem să ştim până în momentul alegerilor. Dar fiecare cartier, cei care au dorit să îşi desemneze câte un reprezentant, au făcut-o”, a declarat Dănăilă.

Precizăm că locul la care aspiră Adrian Tabarac a fost deţinut până nu demult de fostul consilier municipal Cătălin Hagiu, care a decis să demisioneze.

Pe lângă preşedinte, duminică se vor alege primvicepreşedinţii, vicepreşedinţii şi membrii Biroului Politic Local.

“Suntem singurul partid care face o opoziţie reală actualei majorităţi PSD din Consiliul Local Municipal şi îmi doresc ca preşedintele ales, alături de întregul Birou Municipal, să vină cu propuneri şi proiecte concrete, viabile, pentru a reuşi să scoatem Brăila din praf şi amorţeală, iar oraşul să devină o opţiune pentru toţi cei care doresc să locuiască aici. Avem nevoie de o echipă dinamică şi unită, care să gândească dezvoltarea viitoare a oraşului şi care să aibă deschidere spre dialogul cu cetăţenii, a conchis Dănăilă.
Categorie articol: 

Comentarii