Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Tabarac, ales membru în Biroul Permanent Naţional al TNL

• liberalul brăilean a fost ales, recent, pe această funcţie, în cadrul Congresului Naţional al TNL ce s-a desfăşurat la Bucureşti • potrivit unui comunicat de presă, Adrian Tabarac va avea atribuţii de vicepreşedinte

 

Pe lângă faptul că se pregăteşte să îşi facă intrarea în CLM Brăila, liberalul Adrian Tabarac a mai primit o veste bună, fiind avansat şi pe linie de partid. Mai exact, acesta a fost ales, recent, membru în cadrul Biroului Permanent Naţional al organizaţiei de Tineret a PNL. Potrivit unui comunicat de presă emis, ieri, de către liberalii brăileni, alegerea acestuia în BPN a avut loc la Congresul Naţional al TNL, desfăşurat la Bucureşti. De precizat că Adrian Tabarac va avea atribuţii de vicepreşedinte.

“Este important că Brăila este reprezentată la nivel naţional şi în organizaţia de tineret. Practic, lupta politică începe de aici, o luptă cu un adversar tot mai nociv pentru România şi mă refer la PSD. Intenţia mea este să promovez în continuare valorile şi principiile liberale, dar şi tot mai mulţi tineri brăileni în structurile de conducere”, a declarat Adrian Tabarac.

Trebuie subliniat că acesta s-a aflat în fruntea organizaţiei TNL Brăila până la finele săptămânii trecute. În urma alegerilor pentru conducerea organizaţiei, cei 100 de tineri delegaţi l-au ales pe Dragoş Crisitan Pârciulescu în funcţia de preşedinte, deţinută până nu demult de Tabarac.

Reamintim că, Adrian Tabarac (30 ani) şi Constantin Sârbu (53 ani) au fost scoşi recent la rampă de către organizaţia PNL Brăila, deoarece urmează să îi înlocuiască în CLM Brăila pe consilierii locali demisionari Cătălin Hagiu şi Costel Bălan, fiind următorii pe lista cu care liberalii s-au înscris în cursa electorală din iunie 2016.
Categorie articol: 

Comentarii