Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Rădulescu, încă o prelungire provizorie în CA de la Zona Liberă

• fostul consilier judeţean Adrian Neagu Rădulescu a primit o prelungire, până în luna decembrie, pentru un fotoliu de administrator în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome “Administraţia Zonei Libere” Brăila • poziţia a rămas neocupată în urma concursului, scenariu care s-a repetat şi la finele anului trecut • postul provizoriu al lui Rădulescu a fost aprobat prin vot secret în CLM

 

Fostul consilier judeţean Adrian Neagu Rădulescu şi-a început de ieri un nou mandat provizoriu ca administrator în Consiliul de Administraţie al  Regiei Autonome “Administraţia Zonei Libere” Brăila. Mai exact, acesta a primit girul consilierilor municipali de a rămâne pe funcţie până la data numirii unui adminsitrator titular conform prevederilor OUG 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, dar nu mai târziu de 18 decembrie 2019.

În raportul proiectului de hotărâre dezbătut de membrii CLM în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare se menţionează că până nu demult Consiliul de Administraţie al RA Administraţia Zonei Libere Brăila a funcţionat cu patru administratori titulari şi 1 administrator provizoriu în persoana lui Rădulescu, al cărui contract a fost valabil până la data de 18 iunie.

“În urma finalizării procedurii pentru selecţia membrilor Consiliului de Administraţie al RA Administraţia Zonei Libere Brăila, mandatul 2018-2022, organizată şi derulată în baza HCLM nr. 705/10.12.2018, postul de administrator pentru care a fost organizată procedura, nu a fost ocupat, aşa cum se poate constata din raportul final al Comisiei de selecţie”, se specifică în cadrul documentului.

Ei bine, fiind vorba de persoane, consilierii municipali au votat secret la acest punct. Comisia de numărare a voturilor a precizat că Rădulescu a primit 23 voturi “pentru” şi zero “împotrivă”.

Reamintim că scenariul s-a repetat şi la finele anului trecut, când postul a fost de asemenea prelungit provizoriu pentru Rădulescu, deşi acesta nici nu se mai prezentase la examen alături de ceilalţi membri ai CA, iar locul rămânea vacant.

Rădulescu a fost consilier judeţean din partea Partidului Naţional Liberal, însă ulterior a activat în cadrul Partidului Mişcarea Populară.
Categorie articol: 

Comentarii