Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Gheorghe a câştigat şi etapa a 2-a a Campionatului Naţional de dirt track

• Gabriel Comănescu s-a clasat pe locul al doilea • în clasamentul general, podiumul este ocupat în ordine de bucureştenii Adrian Gheorghe,  Andrei Popa şi Mircea Agrişan • Comănescu ocupă locul al patrulea

 

Etapa a doua a Campionatului Naţional de dirt track, la care au asistat cel mult 700 de spectatori, a fost câştigată tot de Adrian Gheorghe de la CSTA Bucureşti, însă de data aceasta următorele două poziţii de pe podium au fost ocupate de sportivii de la CSM Brăila, Gabriel Comănescu şi Ştefan Popa.

Competiţia programată duminică, la care au luat startul doar şapte sportivi, pentru că Alexandru Toma nu a putut participa din motive obiective, a început cu o întârziere de 45 de minute, timp folosit de organizatori pentru a usca pista de concurs.

Dacă în prima zi au fost programate 14 manşe, duminică sportivii au participat la numai 7 manşe. Nimeni nu a mai căzut de pe motocicletă dar nu au lipsit abandonurile şi descalificările.

Ocupantul locului al doilea de sâmbătă, Mircea Agrişan putea prinde din nou podiumul dar în manşa a 4-a, cu toate că a condus până spre final, acesta a fost depăşit in extremis de Andrei Popa şi a ratat şansa de a câştiga.

Adrian Gheorghe a fost din nou imbatabil, el a a câştigat toate manşele la care a concurat, în schimb pentru locul al doilea lupta s-a dat în manşa a 7-a între Gabriel Comănescu şi Mircea Agrişan. Sportivul de la CSM Brăila, Gabriel Comănescu, a reuşit să câştige duelul cu reprezentantul clubului bucureştean şi, cu 4 puncte, s-a clasat pe locul al doilea în această etapă. Pe poziţia a treia, cu 3 puncte, s-a situat Ştefan Popa de la CSM Brăila.

Locurile al patrulea şi al cincilea le-au revenit sportivilor de la CSTA Bucureşti, Andrei Popa şi Mircea Agrişan, care au acumulat tot câte 3 puncte, poziţia a şasea a fost ocupată de Florin Barabaşu 1 punct, iar Andrei Iancu s-a clasat pe ultimul loc, acesta nereuşind să puncteze în etapa a doua.

Clasamentul general provizoriu, după două etape arată astfel: 1 Adrian Gheorghe 18 puncte, 2 Andrei Popa 13 puncte, 3 Mircea Agrişan 11 puncte, toţi de la CSTA Bucureşti, 4 Gabriel Comănescu 7 puncte, Alexandru Toma 5 puncte.

Sâmbătă, 20 iulie, de la ora 17.00, şi duminică, 21 iulie, de la ora 10.00, pe pista Stadionului Municipal din Brăila se vor desfăşura următoarele două etape ale Campionatului Naţional de dirt track.
Categorie articol: 

Comentarii