Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ADR Sud-Est a depus 80 de proiecte pe componenta de dezvoltare microintreprinderi a Regio

Evaluarea tehnica si financiara a cererilor de finantare acceptate in cadrul domeniului 4.3. "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor" al Regio-Programul Operational Regional, pentru primul apel de proiecte, s-a finalizat pe 16 octombrie.
Pentru acest prim apel de proiecte au fost depuse 777 de cereri de finantare, cumulat pe cele opt regiuni de dezvoltare regionala (Nord Est, Sud Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia, Vest, Nord Vest, Centru si Bucuresti - Ilfov). Strict pe regiunea de dezvoltare Sud Est (din care face parte si Braila, alaturi de judetele Constanta, Galati, Buzau, Vrancea si Tulcea) au fost depuse 80 de proiecte.
Dupa finalizarea evaluarii tehnice si financiare, organismele intermediare pentru Regio-Programul Operational Regional au transmis Autoritatii de Management rezultatele procesului. Procesul de evaluare a fost efectuat de catre experti evaluatori independenti, in cadrul organismelor intermediare pentru Regio.
Autoritatea de management efectueaza o analiza proprie a modului in care s-a realizat intregul proces, dupa care emite aprobarea rezultatelor evaluarii. Dupa aceasta etapa, organismele intermediare informeaza fiecare solicitant in parte asupra rezultatului evaluarii tehnice si financiare.
Rezultatele procesului de verificare si evaluare tehnica si financiara a cererilor de finantare sint publicate pe site-ul www.inforegio.ro, pentru fiecare regiune de dezvoltare in parte, pe masura ce intreg procesul descris mai sus este finalizat.
Autoritatea de Management pentru Pogramul Operational Regional 2007-2013 a lansat primul apel de proiecte pentru domeniul de interventie 4.3 "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor" in data de 13 martie 2008. Termenul limita pentru depunerea cererilor de finantare a fost 16 iunie 2008, ora 16.00.
Acceptarea proiectelor in urma evaluarii tehnice si financiare nu determina in mod automat finantarea proiectului (respectiv semnarea contractului de finantare).
Cererile de finantare acceptate vor intra in urmatoarea etapa a procesului de evaluare si selectie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii