Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adolescent intrat in coma, in urma unui accident stupid

A incercat sa-i atraga atentia unei fete si a ajuns in coma, pe un pat de spital, cu viata atirnindu-i de un fir. Este cazul unui tinar de 16 ani din Braila, care a scos capul pe geam, din tramvaiul in mers si a fost izbit de un stilp pe care nu l-a observat. Adolescentul se afla in tramvai, impreuna cu doi prieteni, in zona Libelula, cind a vazut pe trotuar o fata pe care o cunostea. Pentru ca mijlocul de transport in comun se afla in mers, baiatul a deschis in graba un geam si a scos capul, pentru a striga la fata si a o saluta. Atent la tinara respectiva, el nu a observat ca tramvaiul s-a apropiat de un stilp amplasat la numai citiva centimetri de linie, si a fost lovit in plin de acesta. Adolescentul s-a prabusit inapoi, in tramvai, ca secerat, pierzindu-si cunostinta. Cei doi prieteni care-l insoteau s-au speriat, cind au vazut ca acestuia ii curgea singe din ureche, si nu mai era constient, s-au dus in fata, la vatman, i-au spus ce s-a intimplat si i-au cerut sa opreasca, pentru a chema Salvarea. Cind au ajuns medicii, insa, au constatat ca victima era deja in coma. "Eram cu totii in tramvai, iar el a vrut sa strige dupa o fata pe care a vazut-o pe strada, si a dat cu capul de stilp si… Am oprit tramvaiul, a mai mers 10 metri si a oprit, iar vatmanul a venit in spate, sa-l vada pe prietenul nostru. El nu mai misca", ne-au declarat tinerii care-l insoteau pe baiat.
Martorii spun ca in urma cu un an, in exact acelasi loc, o alta persoana care a scos capul pe geam, din tramvai, a fost lovita de acelasi stilp.
Socat de ceea ce s-a intimplat, vatmanul a povestit: "Au venit doi baieti in fata, la mine, si mi-au zis ca cineva s-a lovit cu capul de bara… de stilp. Nici nu am inteles prea bine, care stilp? Am oprit tramvaiul pe linie si mi-au spus ca a scos capul pe geam, a strigat pe cineva si s-a lovit cu capul de stilp. Altceva nu stiu. Aici s-a mai intimplat problema acum vreun an jumatate, aceeasi problema, tot in zona asta".
Baiatul a fost transportat initial la Spitalul Judetean, unde i s-au facut investigatiile necesare si, pentru ca situatia lui era foarte grava, avind o fractura de craniu, a fost trimis la Galati, la Neurochirurgie.
"A fost dus la Spitalul Judetean in stare de coma, intr-o stare care este suficient de grava. De acolo urma ca, in functie de rezultatul investigatiilor, sa se hotarasca daca este dus la Galati sau nu", ne-a declarat dr. Veronica Uscatu, de la SAJ Braila.
La fata locului au fost prezenti si politistii de la Serviciul Circulatie, care au facut o serie de cercetari: "A avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Un calator din tramvai, din spate, a scos capul pe geam si s-a lovit de un stilp situat pe marginea liniei de tramvai", ne-a declarat subinsp. Liviu Bontescu, de la Politia Rutiera. Potrivit subinspectorului Bontescu, vatmanului nu i s-a gasit nici o vina, in ceea ce priveste acest accident nefericit.
Baiatul se afla in prezent la sectia de Neurochirurgie din Galati, iar medicii spun ca starea lui este in continuare extrem de grava.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii