Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adolescent injunghiat linga un parc de joaca pentru copii

Atacat cu cutitul, de niste necunoscuti. I s-a intimplat in noaptea de miercuri, spre joi, unui adolescent de 15 ani din Braila, care, in timp
ce se intorcea acasa, dupa lasarea intunericului, impreuna cu un prieten, s-a trezit luat la bataie de un grup de tineri care a navalit peste ei. Totul s-a petrecut in cartierul Radu Negru, in imediata apropiere a unui parculet de joaca pentru copii, cind cei doi adolescenti s-au trezit inconjurati de un grup de indivizi printre care, sustine una dintre victime, ar fi recunoscut membri ai gruparii Graur. Dupa ce au fost batuti cu pumnii si cu picioarele, unul dintre ei a fost lasat sa fuga, dupa care cel de-al doilea a fost injunghiat de mai multe ori cu un cutit. Atacatorii au disparut la fel de repede pe cit aparusera, iar victima s-a tirit plina de singe pina acasa. Vazindu-l in ce stare se afla, speriata, mama adolescentului a chemat un taxi si l-a transportat imediat la spital.
"Nu-mi dau seama ce aveau cu noi, cu mine, mai exact. Eu si cu prietenul meu ne indreptam catre casa, era aproape pustiu in zona si, dintr-o data, ne-am trezit ca sar pe noi vreo 20 de indivizi. Nu le-am spus nimic, nu i-am provocat in nici un fel. Ne-au batut cu pumnii si cu picioarele, prietenul meu a scapat cu fuga, la un moment dat, iar dupa aceea, pe mine m-au lovit cu un cutit. Nu stiu cine sint, nu-s din cartier, dar cred ca sint de-ai lui Graur", ne-a spus Constantin A. "Nu pot sa cred ce i s-a intimplat, el este baiat cuminte, nu s-a bagat in nici un scandal, nu inteleg cine are ceva cu el, ca sa-l nenoroceasca in acest hal! Am telefonat la prietenul cu care era, dar mama lui mi-a spus ca nu vrea sa vorbeasca nici cu mine, nici cu fiul meu, si sa nu-i mai deranjam", ne-a spus mama tinarului injunghiat.
Dupa ce a primit ingrijirile medicale necesare, tinarul a refuzat internarea si i-a cerut mamei sale sa-l ia acasa, cu semnatura.
"La spitalul nostru a fost adus in urgenta un tinar de 15 ani ce a suferit o agresiune cu un corp contondent, prezentind plagi prin injunghiere la nivelul hemitoracelui drept, coapsei drepte si antebratului drept. Bolnavul a fost ingrijit corespunzator, insa a refuzat internarea si tratamentul de specialitate in continuare, parasind spitalul", ne-a declarat dr. Marian Baciu, purtator de cuvint al Spitalului Judetean Braila.
Parintii baiatului batut, care a reusit sa fuga, au refuzat sa depuna plingere, insa, pina ieri, nici mama celui injunghiat nu a facut nici o reclamatie la politie. "Pina la acest moment, nu am primit nici o reclamatie cu privire la agresiunea acestui minor", ne-a informat, ieri, subinsp. Jenel Sogor, purtator de cuvint al IPJ Braila.
Desi nu exista inca nici o plingere, politistii fac verificari, cu privire la acest caz. Victimele au la dispozitie 60 de zile, pentru a reclama agresiunea.
Categorie articol: 

Comentarii