Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adolescentă dispărută de la domiciliu

tatăl unei tinere de 18 ani a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a-şi găsi fiica • aceasta a plecat pe 28 februarie spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă • Dobre Maria-Nicoleta este căutată de oamenii legii

 

O tânără de 18 ani a plecat spre şcoală şi nu s-a mai întors acasă, iar tatăl a anunţat poliţia. La data de 2 martie, un bărbat de 43 de ani, din Brăila, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 28 februarie, a fiicei sale - Dobre Maria-Nicoleta. Fata a plecat în mod voluntar de la domiciliu, a spus bărbatul, pentru a merge la şcoală, şi nu a mai revenit.

Ca şi semnalmente, adolescenta are înălţime 175 cm, 65 de kg, constituţie atletică, părul roşcat, vopsit şaten, cu şuviţe blonde, ondulat, lung peste umeri.  Ea are ochii căprui, fără semne particulare vizibile.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei: pantalon bluejeans, geacă din piele ecologică, neagră, cizme din material textil, lungi până la genunchi, negre.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii