Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Administraţia Pieţelor a adus tarabe noi în Piaţa Microhală

• conducerea SC APT SA Brăila spune că îşi doreşte să mai cumpere astfel de tarabe şi pentru celelalte pieţe din municipiu, totul în numele asigurării condiţiilor pentru un comerţ civilizat 

 

Lucrătorii SC Administraţia Pieţelor şi Târgurilor SA Brăila au adus şi montat pe poziţii, în cursul zilei de ieri, noile tarabe realizate din fibră de sticlă cu structură metalică pentru expunerea mărfii, pretabile, în general, pentru comercianţii de articole de îmbrăcăminte/încălţăminte şi marochinărie. “Aceste tarabe noi sunt moderne şi dau un aspect al pieţei mult mai plăcut, asigurând, de asemenea, condiţii mult mai civilizate de comerţ pentru partenerii noştri din Piaţa Microhală. În funcţie de feedback-ul primit din partea comercianţilor care vor utiliza aceste tarabe, precum şi din partea brăilenilor care-şi fac cumpărăturile în piaţa respectivă, ne gândim să mai cumpărăm astfel de tarabe pentru a fi montate şi în celelalte pieţe. În general, aceste tarabe se pretează pentru comerţul cu articole de îmbrăcăminte/încălţăminte, dar cred că ar putea înlocui cu succes şi cu un aspect mult mai plăcut tarabele comercianţilor de flori, de exemplu”, ne-a declarat Drăguţ Meluţa, directorul general al Administraţiei Pieţelor Brăila. De asemenea, sursa citată a subliniat că unitatea pe care o conduce are în derulare şi alte proiecte de modernizare a mai multor pieţe din oraş, printre care, în stadiu avansat, Piaţa Concordia, precum şi Piaţa Halelor, inclusiv zona de parcare a acesteia din urmă. 

Reamintim că, lucrările de modernizare a Pieţei din zona Microhală au început în luna februarie anul acesta, au fost realizate de firma SC “Pricons” SRL, iar inaugurarea a avut loc la jumătatea lunii septembrie. Investiţia s-a ridicat la 761.759 lei, plus TVA, după cum a anunţat primarul municipiului, Marian Dragomir, la momentul demarării proiectului. Preţul de pornire a licitaţiei a fost de aproximativ 800.000 lei şi în cursa pentru acest proiect s-au înscris cinci firme. Trebuie subliniat că prima piaţă vizată pentru a fi modernizată a fost Piaţa Halelor. Astfel, începând cu luna septembrie 2016, a fost igienizată Hala Centrală, s-a turnat asfalt pe platforma sectorului de legume, s-au realizat pante spre gurile de scurgere şi s-au schimbat tarabele din tablă cu unele noi, din fibră de sticlă. Tot atunci a fost amenajată şi piaţa de păsări.
Categorie articol: 

Comentarii