Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adio, Săndulescu! “Braicar” are un nou director

* este vorba despre Mihai Rusinoiu, directorul Serviciului de Transport Public Local de Călători şi Administrare Portuară din cadrul Primăriei municipiului Brăila * acesta a mai lucrat în trecut la ”Braciar” și, conform declarațiilor primarului Marian Dragomir, nu este membru în vreun partid politic

 

 

 

Începând de astăzi, ”Braicar” are un nou director. Este vorba despre Mihai Rusinoiu, directorul Serviciului de Transport Public Local de Călători şi Administrare Portuară din cadrul Primăriei municipiului Brăila. Astfel, mandatul lui Cornel Săndulescu, cel care s-a aflat la conducerea operatorului public de transport în comun vreme de mulți ani, se încheie. Precizăm că această informație am aflat-o pe surse și a fost confirmată de primarul Marian Dragomir.

”Rusinoiu Mihai Emil este de astăzi director la Braicar, numit de Consiliul de Administrație, din informațiile mele în unanimitate. Mandatul domnului Săndulescu a încetat! Numirea este pe patru luni, cu posibilitatea de prelungire încă două luni, timp în care va fi organizat concursul pentru manager. Se va prelungi cu două luni doar dacă nu câștigă cineva concursul în cele patru luni de mandat a domnului Rusinoiu. Mihai Rusinoiu a mai lucrat la Braicar în trecut și acum este șeful serviciului de Transport Local de la Primăria Brăila. Este o persoană care are studii în domeniu, experiență, a lucrat în așa ceva toată viața lui. Este un om competent. Și nu este membru în niciun partid politic”, ne-a declarat primarul Marian Dragomir.

Precizăm că încă din noiembrie anul trecut se caută un nou director la ”Braciar”, însă toți candidații care s-au înscris la concursuri au picat.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii