Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adevarul lui Stancu

Seful PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a grait, zilele trecute, un adevar mai mare decit ar fi vrut probabil sa spuna: PSD vorbeste mult, dar nu face nimic. Desigur, el se referea la ceea ce se intimpla la virful partidului, la faptul ca pe la "Centru" multi discuta, se ataca si se acuza reciproc, ies pe la televiziuni si-si spala rufele in public, iar in tot acest timp nu se intreprinde nimic concret, iar PSD scade continuu in sondaje.
Iar Stancu se declara de-a dreptul revoltat ca toate aceste certuri se petrec in public, si nu in interiorul partidului, asa cum ar fi normal, in opinia lui. Seful PSD Braila recunoaste, sincer, ca se duce cu cite o foaie la discutiile de la PSD Central si ca nici macar nu are ce sa noteze pe ea. Si e chiar suparat pe faptul ca PSD nu e condus de o mina mai forte, care sa transeze mai clar lucrurile si care sa-i sanctioneze pe membrii ce se tot balacaresc prin tocsourile de la tv, pentru ca altfel, partidul se tot duce in jos in preferintele electoratului. Asta insa, cu scaderea in sondaje, nu e valabila si la Braila, pentru ca "noi ne-am vazut de treaba noastra", a tinut sa precizeze Stancu.
Pai da, in Republica lui Stancu, nimeni din partid nu se trezeste vorbind aiurea-n tramvai. Si daca mai vine vreunul cu vreo idee despre ce ar trebui sa se faca pentru "Republica Braila", imediat i-o reteaza "domn' presedinte", cum ca nu e buna. Ba chiar, "domn' presedinte" l-a lasat pe cont propriu pe cel care ar trebui sa candideze, in numele partidului, la Primaria Municipiului. Pe de alta parte, si PSD Braila vorbeste mult, iar de regula cel care o face e tocmai Gheorghe Bunea Stancu. Si nu doar in calitate de sef de filiala de partid, ci si in cea de presedinte al Consiliului Judetean. Vorbeste despre proiecte regionale, megalopolisuri, aeroporturi, poduri, dar in "Republica Braila" nu se face efectiv mai nimic.
Sa fim seriosi: cu Galatiul si cartierul Siret ne-am lamurit deja, drumurile prin judet sint in general in aceeasi stare jalnica, intrarile in judet arata la fel, comunele sint la fel de intunecoase noaptea, iar cele doua aeroporturi, de la Ianca si Vadeni, sint in aer. Cit despre podul peste Dunare, situatia se scalda in continuare. Dar, cum spunea chiar Stancu, PSD vorbeste mult si nu face nimic.
Categorie articol: 

Comentarii