Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Addiction" la Teatrul "Maria Filotti"

În cei trei ani, formaţia a reuşit să descopere şi cea mai potrivită voce pentru ei, Andu Văsii şi să-şi îmbogăţească sound-ul cu orga lui Răzvan Popa. Trei ani în care trupa a crescut frumos, iar "Addiction" vrea acum, aproape de finalul turneului naţional pe care l-a avut alături de Trooper, să se bucure alături de tinerii din Brăila. Sunt nişte adolescenţi teribili şi promit o seară cum nu s-a mai văzut. În deschiderea spectacolului, cunoscutul Marius Baţu va încălzi spiritele cu un concert folk .
Tot sâmbătă, de la ora 17.00, are loc spectacolul Improshow, coordonat de Dragoş Muscalu, iar de la ora 18.00 tinerii se pot bucura de o reprezentaţie cu spectacolul "Domnului profesor, cu dragoste", scenariu şi spectacol Horia Suru. Aceste două evenimente sunt programate în Sala Studio.
Duminică, de la ora 16.00, în Sala Studio are loc o nouă reprezentaţie "Olimpiada de improvizaţie", coordonată de Dragoş Muscalu şi realizată de Asociaţia "Maria Filotti" în parteneriat cu Teatrul "Maria Filotti", în cadrul programului "Teatrul şi Şcoala". Parteneri media ai evenimentului sunt: ProTV Galaţi Brăila şi Obiectiv-Vocea Brăilei.
De la ora 18.00, în Sala Mare se va putea urmări savuroasa comedie "Scandal în culise" de Michael Frayn.
Luni, 5 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Studio se va desfăşura o nouă ediţie Improshow, coordonată de Dragoş Muscalu, iar de la ora 19.00, în aceeaşi locaţie va avea loc spectacolul "Domnului profesor, cu dragoste". De dimineaţă sunt programate să aibă loc serbările Colegiului "Bălcescu" şi Liceului "Iorga".
Categorie articol: 

Comentarii