Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Actriţele cele mai bine plătite din televiziune

Eva Longoria interpretează rolul Gabrielle Solis în serialul de televiziune "Neveste disperate", iar Tina Fey este creatoarea serialului "30 Rock", în care deţine şi unul dintre rolurile principale.
Marcia Cross, interpreta personajului Bree Van de Kamp din serialul "Neveste disperate", ocupă locul al treilea în clasament, cu venituri de 10 milioane de dolari, la egalitate cu Mariska Hargitay din serialul "Lege şi ordine: Brigada specială" şi actriţa Marg Helgenberger din serialul "CSI - Crime şi Investigaţii".
30top2Locul al şaselea este împărţit de celelalte două staruri din "Neveste disperate", Teri Hatcher şi Felicity Huffman, care au fost plătite în perioada menţionată cu suma de 9 milioane de dolari.
Pe locul al optulea s-au clasat la egalitate actriţele Courtney Cox - starul din serialul "Cougar Town" - şi Ellen Pompeo - starul din "Anatomia lui Grey" - cu onorarii de 7 milioane de dolari fiecare.
Actriţa Julianna Marguiles, desemnată cea mai bună actriţă la gala premiilor Primetime Emmy din acest an, graţie rolului Alicia Floret din serialul "Soţia perfectă/ The Good Wife", încheie topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de televiziune, cu un onorariu de 6 milioane de dolari.
Categorie articol: 

Comentarii