Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Actorii Teatrului "Masca" au impresionat brailenii

In cadrul Festivalului "Zile si nopti de teatru european la Braila", duminica seara, trupa Teatrului "Masca" din Bucuresti a prezentat in aer liber spectacolele "Doamna cu catelul", "Maturatoarele" si "Actorii".
Spectacolele au fost realizate cu sprijinul Facultatii "Spiru Haret".
"Doamna cu catelul" - un spectacol de strada de tip parada, in care actorii, imbracati in marionete mari s-au plimbat si au incercat sa interactioneze cu trecatorii deveniti spectatori. Costumele si mastile inedite, au adus o multime de zimbete si blituri de telefoane mobile ale trecatorilor.
Spectacolul "Maturatoarele", in regia lui Mihai Malaimare este menit sa ii faca pe toti spectatorii sa vada cu alti ochi munca persoanelor care curata locurile publice. Despre "Actorii" se poate spune ca jongleriile, luptele scenice, dansul si cintecul au fost cuvintele de ordine ale spectacolului.
"Actorii sint imprevizibili si ne-au surprins cu spectacole minunate, cum au fost cele din aceasta seara. Consider ca este un mod de educatie si raspindire a culturii pentru copii si tineri si o bucurie pentru noi, cei mai in virsta", ne-a spus unul dintre spectatori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii