Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Actorii Teatrului “Maria Filotti” intră în vacanţă

• în perioada 13 - 22 septembrie 2019, teatrul va găzdui  cea de-a XIII–a ediţie a Festivalului “Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila”, cu tema “Criza familiei în spectacolul modern”

 

Stagiunea teatrală 2018-2019 a ajuns la final, iar actorii Teatrului “Maria Filotti” intră într-o binemeritată vacanţă. În toamnă, când va bate din nou gongul pe scena teatrului brăilean, pentru viitoarea stagiune se anunţă spectacole şi evenimente interesante. Astfel, în perioada 13 - 22 septembrie 2019, teatrul va găzdui  cea de-a XIII–a ediţie a Festivalului “Zile şi Nopţi de Teatru la Brăila”.

Reamintim că, pentru Teatrul “Maria Filotti”, anul 2019 înseamnă celebrarea a două importante repere, respectiv 70 de ani de existenţă ca instituţie profesionistă de spectacole şi 50 de ani de la preluarea numelui “Maria Filotti” de către instituţia de cultură.

Ediţia din acest an va fi una internaţională, revenind în fapt la formatul iniţial al festivalului, prin primele sale patru ediţii. Tema actualei ediţii este una incitantă, care ne priveşte pe fiecare dintre noi şi anume “Criza familiei în spectacolul modern”.
Categorie articol: 

Comentarii