Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Actori brăileni la festivalul de teatru din China

• spectacolul  BEFORE BREAKFAST de la Teatrul “MARIA FILOTTI” din Brăila, realizat de cuplul Andrei şi Andreea Grosu, pe textul lui Eugene O'Neill  este prezent în aceste zile în China

 

La invitaţia unui prestigios Festival teatral din China, DALIANGSHAN din provincia Sechiuan, spectacolul  BEFORE BREAKFAST de la Teatrul “MARIA FILOTTI” din Brăila, realizat de cuplul Andrei şi Andreea Grosu, pe textul lui Eugene O'Neill, în scenografia minimalistă, dar expresivă a lui Vladimir Turturică este prezent în aceste zile în China.

Astfel, spectacolul a fost în festival ieri, pe 27 noiembrie, de la ora locală 19,30(ora 13,30 a României) şi astăzi, joi, 28 noiembrie, actorii noştri joacă de la ora locală 15,30 şi ultima reprezentaţie de la ora locală 19,30. Trei reprezentaţii în care cei doi minunaţi actori Mihaela Trofimov şi Richard Bovnoczki vor impresiona asistenţa acestui festival. Potrivit informaţiilor furnizate de regizorul Lucian Sabados, managerul Teatrului “Maria Filotti”, alături de ei se află o echipă tehnică profesionistă, iar cei opt membri ai spectacolului au plecat duminică, pe 24 noiembrie, în zori, spre China. “În numele colegilor din teatrul brăilean dar şi al spectatorilor le urăm din suflet BAFTĂ, INSPIRAŢIE ŞI BUCURIA de a reprezenta o şcoală naţională de teatru de valoare mondială!”, a subliniat managerul Lucian Sabados.
Categorie articol: 

Comentarii