Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Actiuni pentru prevenirea si combaterea infractiunilor cu violenta

In noaptea de simbata spre duminica, lucratori din cadrul Biroului de Politie Rurala, Impreuna cu luptatori DPIR si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila, au desfasurat o razie cu scopul prevenirii si combaterii infractiunilor cu violenta, furturilor de animale si detinerii si consumului de substante psihotrope.
Pe parcursul intregii actiuni au fost controlate 14 societati comerciale tip cafe-bar si discoteci, au fost legitimate 151 persoane si au fost verificate In trafic 27 autoturisme, aplicindu-se 3 sanctiuni contraventionale, In valoare de 300 RON.
"In localitatea Scortaru Vechi a fost depistat Lucian J. (24 de ani), din orasul Moinesti, judetul Bacau, ce avea asupra sa, fara drept, un cutit cu lama de 10 cm. De asemenea, a fost identificat in trafic Iulian C. (30 de ani), din comuna Gropeni, In timp ce conducea autoturismul proprietate personala, prin localitate, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilostest si i s-au recoltat probe biologice de singe, in vederea stabilirii gradului de alcoolemie. In ambele cauze s-au Intocmit dosare penale", ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii