Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ACSC Cazasu - Viitorul Ianca: derby-ul etapei a 4-a din play-off

• în sezonul regulat fiecare formaţie şi-a valorificat avantajul terenului propriu • CS Făurei stă în această rundă  

 

Sâmbătă în Liga a IV-a are loc o nouă partidă cu implicaţii la locul întâi, cea dintre ACSC Cazasu şi Viitorul Ianca. În sezonul regulat formaţia din Cazasu, antrenată de Marian Samuilă, a fost învinsă cu 7-2 pe stadionul Ştefan Vrăbioru de Viitorul Ianca, însă în retur şi-a luat revanşa şi s-a impus cu 3-2, la Cazasu.

Viitorul Ianca vine după un semieşec pe tern propriu şi este obligată să învingă pentru a rămâne în cărţi la câştigarea actualului campionat. În situaţia în care va pleca de la Cazasu cu toate punctele, echipa antenată de Viorel Ciucaşu preia fotoliul de lider, deoarece în această rundă CS Făurei stă. Însă ACSC Cazasu vine după o remiză obţinută în deplasare la CS Făurei, moralul jucătorilor este unul foarte bun, astfel că echipa gazdă poate să-şi valorifice avantajul terenului propriu. Cu o victorie, echipa din Cazasu intră cu şanse reale în lupta pentru locul întâi. În celălalt meci din play-off, Voinţa Vişani - Voinţa Şuţeşti, echipa gazdă porneşte cu prima şansă la victorie.

În play-out în condiţiile în care Dacia Unirea joacă, sâmbătă, acasă, în Liga a II-a şi nu poate da niciun jucător satelitului din Liga a IV-a, Gloria Movila Miresii este favorită la victorie.

Duminică, la Tichileşti se dispută o partidă interesantă între Dunărea din localitate şi Pandurii Tudor Vladimirescu, un meci care se poate încheia cu orice rezultat. 

Înaintea etapei a 4-a podiumul în play-off se prezintă astfel: 1 CS Făurei 28 puncte, 2 Viitorul Ianca 27 puncte, ACSC Cazasu 24 puncte. Pe locul al patrulea se află Voinţa Vişani 19 puncte, iar pe al cincilea Voinţa Şuţeşti 17 puncte.

Clasamentul în play-out se prezintă astfel: 1 Pandurii Tudor Vladimirescu 18 puncte, 2 Viitorul Însurăţei 16 puncte, 3 Dunărea Tichileşti 9 puncte, 4 Gloria Movila Miresii 7 puncte, 5 Dacia Unirea II Brăila 2 puncte.

 

Etapa a 4-a a turneului play-off programează meciurile:

ACSC Cazasu - Viitorul Ianca

Voinţa Vişani - Voinţa Şuţeşti

Etapa a 4-a a turneului play-out programează meciurile:         

Dunărea Tichileşti - Pandurii Tudor Vladimirescu

Gloria Movila Miresii - Dacia Unirea II Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii