Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ACSC Cazasu a făcut o frumoasă propagandă fotbalului brăilean

• clubul de fotbal din Cazasu a organizat ireproşabil etapa de zonă a Campionatului Naţional de fotbal pentru juniorii A1

 

În premieră, judeţul Brăila, a organizat o etapă de zonă a Campionatului Naţional de fotbal rezervat juniorilor A1. Onoarea de a fi gazdă a acestei competiţii i-a revenit echipei ACSC Cazasu, club cu tradiţie în fotbalul judeţean atât la nivelul echipelor de seniori cât şi al celor de juniori, aşa cum a fost cazul în această situaţie.

Iar clubul din Cazasu s-a ridicat la înălţimea acestui eveniment, atât din punct de vedere organizatoric, dar şi al evoluţiei echipei, care a obţinut o victorie, un egal şi a pierdut două meciuri în faţa unor formaţii net superioare valoric.

ACSC Cazasu nu s-a calificat la turneul final, dar a făcut o frumoasă propagandă fotbalului brăilean.

“Consider că a fost o reuşită, că ne-am achitat de toate îndatoririle de club gazdă şi toată lumea a plecat mulţumită de la acest turneu. De exemplu, echipa care s-a clasat pe primul loc, Bucharest United, a spus că va mai veni la noi pentru a disputa meciuri amicale. A venit foarte multă lume, iar meciurile au fost frumoase. Ploaia care a căzut în fiecare seară ne-a mai dat puţin planurile peste cap. Dar consider că a fost o experienţă reuşită pentru noi şi vom încerca să o repetăm”, ne-a declarat Iulian Voicu, preşedintele clubului ACSC Cazasu.

 

ACSC Cazasu a debutat cu dreptul la acest turneu, victorie cu 4-3, în partida cu Vulturii Pasărea, din Ilfov. Oaspeţii au condus cu 1-0 şi 2-1, dar la pauză scorul a fost egal, 2-2, după golurile marcate de Graur şi portarul Nica. În minutul 56, Dumitru a adus-o pe ACSC Cazasu în avantaj dar patru minute mai târziu formaţia ilfoveană a restabilit egalitatea, 3-3, prin Grosu, dintr-o flagrantă poziţie de ofsaid.  Echipa gazdă a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 73 prin Niţă dar a marcat golul victoriei, 4-3, în minutul 88.

În etapa a 2-a, campioana judeţului Brăila, ACSC Cazasu a remizat 3-3, cu Avântul Vânători, campioana judeţului Galaţi. Echipa gazdă a condus cu 2-1 la pauză, pentru Cazasu au marcat Gruia şi Marian Ionescu, pentru formaţia gălăţeană a înscris Boşneagă. Diaconu (min. 63) a restabilit egalitatea, 2-2, dar ACSC Cazasu a trecut iar în avantaj, 3-2, după reuşita lui Ionescu. În cel de-al doilea minut de prelungire al părţii secunde, Aften a egalat, 3-3, iar echipa din Cazasu a pierdut nemeritat 2 puncte. Sâmbătă după-amiază, ACSC Cazasu a pierdut la scor, 7-0, partida cu echipa care avea să câştige turneul de la Brăila, echipa Academiei de Fotbal, Bucharest United. Echipa din Cazasu a pierdut cu 4-0 şi ultimul meci al acestui turneu, în faţa formaţiei Gloria Albeşti, campioana judeţului Constanţa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii