Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ACSC Cazasu a câştigat ultimul derby al turului

* scor record al Ligii a IV-a obţinut de Sportul Chiscani: 21-0 în partida cu Dacia Unirea * Dacia Berteşti a obţinut victoria la ultima fază în partida cu Dinamic Unirea

 

Meciul de la Vişani din ultima etapă a turului Ligii a IV-a s-a ridicat la statutul de derby. Au fost multe ocazii de gol. Voinţa Vişani a condus cu 2-0 la pauză, Leaua a reuşit “dubla” însă în repriza a doua, într-un sfert de oră, ACSC Cazasu a întors rezultatul în favoarea sa. Scorul a redevenit egal, 2-2, după reuşitele lui Cotigă şi Pavelescu, iar golul de 3 puncte a fost înscris de Crangă. Cu toate că a avut portarul eliminat din minutul 82, Baicu fiind trimis la cabine după un fault în calitate de ultim apărător asupra lui Dobrică, ACSC Cazasu s-a apărat foarte bine şi a plecat de la Vişani cu toate punctele.

Voinţa Vişani: Toader – Cojocaru, Cazacu, Stanciu, E. Ion – Cloşcă, Nazâru, Pîslaru, Pungă - Leaua, Muşat. Au mai jucat: Dobrică, Fodulu, Andone.

ACSC Cazasu: Baicu – Urmeş, Sterian, Călin, Cazan – Ionescu, Bratosin, Cotigă, Pavelescu – Banciu, Crangă. Au mai evoluat: Niţă, S. Ion, Balcan.

Surpriza acestei runde a fost scorul de handbal la care a pierdut Dacia Unirea pe terenul echipei Sportul Chiscani. Echipa pregătită de Georgel Pascu a făcut instrucţie cu adversara sa. A fost un antrenament cu public, încheiat cu un scor neverosimil, unul record al acestei competeţii, 21-0, pentru Sportul Chiscani. Nu mai puţin de 11 jucători ai echipei gazdă şi-au trecut numele pe lista marcatorilor şi anume: Techiu 5 goluri, Chihaia 3, Enache 3, Bolozan 2, Pîrliţeanu 2, Dobrin, Sima, Purice, Simion, Giol, Chiriac. În afară de marcatori, la Sportul au mai jucat portarul Ghiţun şi jucătorii de câmp Ioniţă, Pârlog şi Drăgulin.

Dacia Berteşti a câştigat la limită, 2-1, partida cu Dinamic Unirea. Gazdele au deschis scorul, din penalty, în minutul 78 prin Gheorghiţă şi au marcat golul de 3 puncte abia în minutul 93 prin Chiosa.

Victoria Traian este lider la finalul turului cu 28 de puncte, golaveraj 64-8, pe locul al doilea se află Sportul Chiscani 28 puncte (53-3) iar pe al treilea Viitorul Însurăţei 24 puncte.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 11-a:

Sportul Chiscani - Dacia Unirea 2 Brăila 21-0

Voinţa Vişani - ACSC Cazasu 2-3

Dacia Berteşti - Dinamic Unirea 2-1

Pandurii Tudor Vladimirescu - Viitorul Şuţeşti 0-5

Victoria Traian - Voinţa Plopu 10-0

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii