Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ACS Viitorul Însurăţei a realizat scorul campionatului

Număr record de goluri marcate în etapa a treia a Ligii a IV-a, 55, gazdele au înscris 40 iar oaspeţii 15. S-au consemnat cinci victorii ale gazdelor şi doar una în contul formaţiilor vizitatoare, beneficiară fiind Viitorul Ianca. Gruparea pregătită de Viorel Ciucaşu s-a impus cu 8-1 pe terenul "lanternei roşii" a campionatului, Voinţa Găiseanca. După această rundă doar Victoria Traian şi ACS Viitorul Însurăţei au maxim de puncte şi ambele sunt coordonate din teren de instructori tineri, Viorel Constandache şi respectiv Marian Samuilă. Cu menţiunea că echipa din Însurăţei are doar două jocuri disputate. Cu toate că meciul s-a întrerupt în minutul 85, pentru că la echipa vizitatoare, în teren mai erau doar şase jucători, scorul etapei a fost realizat de ACS Viitorul Însurăţei, care s-a impus cu 16-1 în partida de pe teren propriu cu Avântul Mircea Vodă. Formaţia gazdă, coordonată din teren de Marian Samuilă a făcut spectacol, iar dacă ar fi fost un meci de box cu siguranţă celor din Mircea Vodă li s-ar fi aruncat prosopul în ring pentru a fi salvaţi de la dezastru. Viorel Banciu a marcat cel mai rapid gol al etapei, în secunda 38 iar până la finalul partidei a mai perforat de cinci ori poarta lui Drăgan. În clasamentul celor mai prolifici jucători Banciu a fost urmat de Techiu şi Vialli cu patru şi respectiv trei goluri înscrise. Ca să găsească totuşi un ţap ispăşitor pentru ruşinea suferită, la scorul de 13-1 pentru gazde, o parte dintre fotbaliştii echipei vizitatoare au părăsit pe rând terenul acuzînd accidentări cauzate de jocul dur al echipei gazdă. Nici vorbă despre un joc dur al gazdelor, pentru că în acest meci arbitrul Ionel Ivan a arătat un singur cartonaş galben. În realitate, Ghioca şi colegii săi nu au mai fost în stare să stea în ghete şi ca să nu primească şi mai multe goluri au apelat la acestă variantă. Una ruşinoasă pentru comunitatea din Mircea Vodă care nu a suferit o astfel de umilinţă de la înfiinţare. Dacă Avântul Mircea Vodă ar fi apelat la jucători locali şi ar fi mizat de la Brăila doar pe Ghioca, Iorga şi portarul Drăgan nu ar fi îndurat o astfel de umilinţă. Poate după acest duş rece conducerea localităţii Mircea Vodă va renunţa la mercenari şi va miza, din nou, pe localnici.

Victoria Train a câştigat derby-ul dar Sportul Chiscani a ratat marile ocazii

Victoria Traian a câştigat cu 3-1 derby-ul cu Sportul Chiscani, însă dacă oaspeţii nu s-ar fi jucat cu ocaziile s-ar fi impus la cel puţin două goluri diferenţă. Martinescu a deschis scorul pentru gazde în minutul 2 iar în următorul sfert de oră Sportul a ratat trei ocazii rarisime. Şi cum ocaziile se răzbună gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 22 după reuşita lui Ciocan. Bogdan (min. 31) a redus din diferenţă iar în prima parte a reprizei secunde Sportul Chiscani a ratat din nou nepermis de mult. Victoria Traian a jucat pragmatic şi s-a impus cu 3-1, Postolea fiind autorul ultimului gol al gazdelor. Academia Stars pentru care au marcat Crăciun, Balaban, Neta, iar Harabagiu şi Mihăiţă Stoian au realizat câte o "dublă" s-a impus cu 7-1 în partida cu Pandurii Tudor Vladimirescu. Victoria Old Boys Însurăţei şi CS Făurei au obţinut victorii clare în disputele cu Gloria Movila Miresii şi Voinţa Vişani.
Lideră se menţine Victoria Traian cu 9 puncte, pe locul al doilea se află Academia Stars Brăila cu 7 puncte iar pe al treilea, ACS Viitorul Însurăţei cu 6 puncte, aceasta având un joc mai puţin disputat. Tot 6 puncte mai au Victoria Old Boys Însurăţei şi CS Făurei.

Rezultatele şi marcatorii etapei a 3-a:
Victoria Old Boys Însurăţei - Gloria Movila Miresii 7-2 (4-0)
M. Munteanu (min. 8), Dumitrana (min. 10, 31, 48, 50, 81), Arsene (min. 27) / V. Munteanu (min. 60), Vasilică (min. 73)
CS Făurei - Voinţa Vişani 6-2 (2-0)
Moise (min. 41), Ciurea (min. 45), Şt. Călătoaie (min. 60), Vlăducă (min. 75, 84), Trestianu (min. 78) / Mândroasa (min. 50, 70)
Stars Brăila - Pandurii Tudor Vladimirescu 7-1 (2-1)
Crăciun (min. 24), Harabagiu (min. 43, 73), Balaban (min. 52), Neta (min. 67), Stoian (min. 75, 84) / Jianu (min. 7)
Victoria Traian - Sportul Chiscani 3-1 (2-1)
Martinescu (min. 2), Ciocan (min. 22), Postolea (min. 75) / Bogdan (min. 31)
Voinţa Găiseanca - Viitorul Ianca 1-8 (0-2)
Bădără (min. 86) / Iacob (min. 3, 5, 50), S. Bratosin (min. 49), Irimia (min. 53), Toni (min. 56, 78), G. Ciucaşu (min. 81)
ACS Viitorul Însurăţei - Avântul Mircea Vodă 16-1 (8-0)
Banciu (1, 4, 19, 30, 40, 67), Techiu (min. 6, 9, 43, 53), Baicu (min. 55), Vialli (min. 63, 77, 82), Mucea (min. 74), V. Ion (min. 80) / Bolozan (min. 48)

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii