Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidente de weekend

Conducerea sub inflluenţa băuturilor alcoolice, prezenţa atelajelor hipo nesemnalizate pe şosele, dar mai ales neatenţia pietonilor la traversare au fost tot atâtea cauze care au condus la producerea unor evenimente rutiere în weekend-ul care a trecut.
Vineri după-amiază, la orele 17.00, Ovidiu G., în vârstă de 20 de ani, din Brăila, în timp ce conducea autoturismul pe Şoseaua Buzăului a surprins şi accidentat un minor în vârstă de 15 ani. Victima, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi în fugă, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
În aceeaşi zi, la orele 22.30, B. Mitică, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un atelaj hipo, pe un drum de pământ, în afara localităţii Lanurile, a pătruns pe DE 584, fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de S. Iulian, în vârstă de 32 de ani, din Bucureşti. Căruţa nu era echipată cu mijloace de semnalizare corespunzatoare. În urma impactului, căruţaşul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a suferit leziuni corporale, fiind transportat şi internat la Spitalul Judeţean Brăila, pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Tot sâmbătă, la orele 11.00, R. Avram, în vârstă de 74 de ani, din comuna Salcia Tudor, s-a angajat în traversarea DN 23, pe raza localităţii Olăneasca, prin loc nepermis şi fără să se asigure. În acel moment a fost surprins şi accidentat de autocarul condus de Z. Petr, în vârstă de 55 de ani, din statul Belarus. În urma accidentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Brăila pentru îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii