Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidente de week-end

In dimineata zilei de 25 iulie, orele 9.45, Marius Marcelino S. (28 de ani), din Braila, in timp ce conducea automobilul mixt "Dacia 1307", pe strada Vasile Bancila, la intersectie cu strada Ion Slavici, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului "Dacia", condus de Radu Florin C. (22 de ani) si a intrat in coliziune cu acesta. Dupa impact, autoturismul s-a rasturnat si a lovit bicicleta condusa de Alexandru G. (61 de ani), care circula pe celalalt sens de mers. In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala grava a biciclistului, care a fost transportat si internat la spital pentru ingrijri medicale si ranirea usoara a lui George Razvan B.(20 de ani), pasager in automobilul mixt. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Un alt accident s-a inregistrat in dupa-amiaza zilei de 26 iulie 2008, orele 14.05. Ioan P. (64 de ani), din judetul Vrancea, in timp ce conducea autoturismul "Volkswagen Golf", pe DE 584, in apropiere de municipiul Braila, a surprins-o si accidentat-o pe Alexandrina R. (33 de ani), din Braila, care se angajase in traversarea drumului prin loc nepermis, in fuga si fara sa se asigure. Victima a fost transportata si internata la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila, pentru ingrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
In seara aceleiasi zile, orele 20.40, Iulian Florentin I. (19 ani), din satul Perisoru, orasul Ianca, in timp ce conducea autoturismul "Dacia", pe DC 36, in localitatea Tirlele Filiului, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum, a derapat si a acrosat bicicleta condusa de localnica Anisoara Simona P. (27 de ani). In urma accidentului, aceasta si o minora, in virsta de 4 ani, care se afla pe bicicleta, au suferit leziuni corporale si au fost transportate la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila, pentru ingrijiri medicale. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
In toate cele trei cauze, s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii