Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidente de inceput de an

Un galatean in virsta de 25 de ani s-a rasturnat cu masina intrucit nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed. In noaptea de 30 spre 31 decembrie, la ora 4.00, Valentin M. conducea autoturismul "Renault Megane", pe DN 2B. La un moment dat, soferul a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a pasagerului Gheorghe D., de 31 de ani, din municipiul Galati, fiind transportat la Spitalul Judetean pentru Urgente Braila, pentru ingrijiri medicale. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Chiar in noaptea de Revelion, un brailean de 26 de ani s-a urcat la volan, desi nu avea permis si era baut, provocind si un accident rutier. Lucratorii de la Serviciul Politiei Rutiere l-au identificat pe Sava Adrian M. in timp ce conducea autoturismul "Dacia 1310", pe Bulevardul Independentei, fara sa fie posesor al permisului de conducere si aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatul a pierdut controlul asupra masinii, a derapat si s-a tamponat frontal de un copac ornamental. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a soferului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgente Braila, pentru ingrijiri medicale si, apoi, transferat la Spitalul Judetean Galati, pentru investigatii. Celui in cauza i s-au recoltat probe biologice de singe in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a intocmit dosar penal.
In ziua de 2 ianuarie, pe raza judetului nostru s-au produs un alt accident rutier, pe fondul consumului de bauturi alcoolice. La ora 15.00, Florin P., de 37 de ani, din orasul Insuratei, conducea un moped pe strada Lacu-Rezi. Intrucit era baut, conducatorul vehiculului a lovit in partea din spate autoturismul "Opel" care era stationat. Barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, i-au fost recoltate probe biologice de singe si i s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii