Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidentata de un moped, pe trecerea de pietoni

Joi seara, un brailean de 48 de ani a bagat in spital o pensionara dupa ce s-a urcat baut pe un motoscuter si a iesit la plimbare. In momentul in care a fost lovita din plin, femeia, in virsta de 52 de ani, era in traversare pe trecerea de pietoni. Acum se afla la spital, cu leziuni grave.
Evenimentul s-a consumat in jurul orei 19.50, in timp ce Petru G. conducea mopedul "Ramzei" cu numarul de inregistrare BR 062, proprietate personala, pe strada Pietatii. Intr-o fractiune de neatentie, brailenul a accidentat-o grav pe Gabriela A., care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal. Victima a fost transportata si internata la spital, pentru ingrijiri medicale, fiind diagnosticata cu o fractura istiopubiana dreapta. Cercetarile efectuate au stabilit ca brailenul nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar in urma testarii cu aparatul etilotest i-a rezultat o concentratie de 1,20 mg/litru alcool pur in aerul expirat. Desi se afla sub influenta accentuata a bauturilor alcoolice, singura masura ce a putut fi luata impotriva sa (datorita legislatiei permisive in cazul mopedistilor) a fost intocmirea unui dosar penal, pentru vatamare corporala.
Acesta este cel de-al doilea accident grav in care au fost implicati mopedistii, primul fiind inregistrat la inceputul lunii august. La acea data, un tinar de 28 de ani, sergent major la o unitate militara din Braila, s-a izbit violent cu scuterul de un stilp din Bariera Calarasilor. Intrucit nu purta casca de protectie, tinarul a suferit vatamari corporale foarte grave, personalul medical stabilind ca victima prezenta un hematom. Citeva zile mai tirziu, Georgian Arbanasu a murit pe patul Spitalului de Neurochirurgie Galati, unde fusese transferat la doar citeva ore dupa ce medicii braileni l-au internat in spital, in coma profunda.
Categorie articol: 

Comentarii