Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A accidentat un copil de 11 ani şi a fugit

Un minor de 11 ani, domiciliat în zomuna Zăvoaia, a fost accidentat de o maşină în timp ce traversa neregulamentar. Şoferiţa aflată la volanul autoturismului implicat în accident şi-a continuat drumul, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar apoi s-a scuzat în faţa poliţiştilor afirmând că nici nu a observat că l-a lovit pe copil.
Evenimentul rutier a avut loc duminică, 17 august, la orele 14.25. Un bărbat a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a semnalat faptul că, pe DJ 203, în localitatea Zăvoaia, s-a produs un accident soldat cu rănirea unui copil.
Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului şi au stabilit că autoarea accidentului, în vârstă de 29 de ani, este o femeie ce locuieşte în oraşul Însurăţei, deşi are reşedinţa în municipiul Focşani, şi au căutat-o acasă. S-a demonstrat că ea conducea autoturismul pe drumul menţionat, dinspre satul Dudescu către oraşul Însurăţei, şi că a şi fugit de la locul faptei după eveniment. În urma cercetărilor a rezultat că, la un moment dat, tânăra l-a surprins şi acroşat pe copilul de 11 ani, din comuna Zăvoaia, care traversa drumul fără să se asigure, prin loc nepermis.
"Conducătoarea auto şi-a continuat deplasarea, fiind oprită de poliţişti în oraşul Însurăţei, declarând că nu a observat când a lovit pietonul. În urma evenimentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la spital, fără să rămână internat", a precizat inspector principal de poliţie Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele ei s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea lucrătorilor de poliţie.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii