Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidentată grav chiar pe trecerea de petoni de o şoferiţă de 19 ani

• victima a fost spulberată de conducătoarea auto neatentă şi mult prea grăbită • accidentul s-a produs sâmbătă seara, pe Calea Călăraşilor

 

Accident rutier grav, produs weekendul trecut de o şoferiţă prea grăbită.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, subinspector Laura Dan, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 18 noiembrie 2017, în jurul orei 17:40, o tânără în vârstă de 19 ani, domiciliată în satul Baldovineşti, comuna Vădeni, conducea autoturismul pe Calea Călăraşilor, deplasându-se dinspre strada Pontonierilor către strada Chişinăului (în cartierul Viziru) - pe banda a II-a de mers - când a surprins-o şi a accidentat-o pe o femeie în vârstă de 51 de ani, originară din satul Valea Cânepii, comuna Unirea. Victima traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

“În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, rămânând internată. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează subinspector Laura Dan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii